23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Chappie: Δείτε αποκλειστικό trailer του νέου sci-fi action του Neill Blompkamp!

    Είναι ο Chappie το ρομπότ που θα σπάσει τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης ή θα φέρει το τέλος της ανθρωπότητας; Ο Neill Blompkamp έδειξε από την πρώτη στιγμή (District 9)… αλλά και την δεύτερη (Elysium) πως θέλει να δίνει στα ρομπότ του κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις. Ο Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και στο Chappie, την καινούργια του φιλόδοξη δουλειά από την οποία εξασφαλίσαμε για εσάς ένα αποκλειστικό trailer!

    chappie_2015

    Εμπνευσμένη από ταινία μικρού μήκους του δημιουργού με τίτλο Tetra Vaal, η ιστορία αναφέρεται στον Chappie που δύο εγκληματίες θα τον απαγάγουν κατά την διάρκεια της γέννας και θα καταλήξει να υιοθετηθεί από μία περίεργη και δυσλειτουργική οικογένεια. Ο Chappie είναι ένα παιδί φαινόμενο και τρομερά χαρισματικό. Και συμβαίνει να είναι ένα ρομπότ. Ενώ όμως ο Dev Patel (Slumdog Millionaire) βλέπει σ΄αυτό κάτι το ξεχωριστό, για τον Hugh Jackman (Χ-Men) αποτελεί μία απειλή για την ανθρωπότητα που πρέπει να εξολοθρευτεί.
    Το εξαιρετικό καστ της sci-fi περιπέτειας συμπληρώνουν η Sigourney Weaver, ο μόνιμος συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley (District 9, Elysium), που δανείζει τη φωνή του στο ρομπότ Chappie, αλλά και το διάσημο rap-rave συγκρότημα Die Antwoord που υποδύεται την φευγάτη οικογένεια.
    Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 26 Μαρτίου από τη Feelgood.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles