20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χάσατε τα δεδομένα του iPhone ή του iPad σας; Με το iMyFone D-Back μπορείτε τώρα να τα ανακτήσετε!

    Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η “κατά λάθος” διαγραφή δεδομένων από το αγαπημένο σας iPhone, δεδομένα πολύτιμα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν, ειδικά αν δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις. Το iMyFone D-Back data recovery software μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε μια τέτοια, ατυχή περίπτωση και να σώσετε τις επαφές, τις φωτογραφίες, τα μηνύματά σας.

    iMyFone D-Back data recovery software

    Ακόμη κι αν δεν είστε… “αδέξιος” χρήστης, δεν είναι απίθανο να διαγράψετε κάτι με ένα λάθος άγγιγμα, όμως δυστυχώς δεν υπάρχει κουμπί “undo”. Επιπλέον, οι συσκευές μας είναι ευάλωτες σε πτώσεις, νερό, υπερθέρμανση, μπορεί ακόμη και να αποδειχθούν ελαττωματικές και να σταματήσουν τη λειτουργία τους αναπάντεχα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συχνά, τα δεδομένα σας θα χαθούν για πάντα, αφού το service απλά επισκευάζει ή αντικαθιστά τη συσκευή και δε μπορεί να τα διασώσει. Επίσης, κυκλοφορούν ιοί που μπορεί να μολύνουν τη συσκευή σας, ακόμη και να ξεχάσετε τον ίδιο σας τον κωδικό, οπότε χρειάζεται πλήρες reset για ανάκτησή του, με αποτέλεσμα πάλι να χάσετε τα δεδομένα σας.

    iMyFone D-Back data recovery software 1

    Το iMyFone D-Back Data Recovery software αναγνωρίζει τα αρχεία και τα apps σας και με το Smart Recovery χαρακτηριστικό του μπορεί να εντοπίσει τα αρχεία που ψάχνετε, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μπορεί να τα ανακτήσει ακόμη και αν τα έχετε διαγράψει, ενώ μπορείτε να τα αναζητήσετε είτε με το όνομα του αρχείου, με το μέγεθός του ή με το είδος του (εικόνα, βίντεο κ.λπ.) Το software μπορεί να ανακτήσει με επιτυχία δεδομένα όπως μηνύματα Messenger/Viber/WhatsApp κ.λπ., επαφές, σημειώσεις, φωτογραφίες, videos, SMS, ιστορικό κλήσεων και πολλά ακόμη.

    iMyFone D-Back data recovery software 2

    Αυτά δεν είναι κάτι το απλό σε iOS συσκευές, έτσι το iMyFone είναι ειδικό για iPhone και iPad, ακόμη και χωρίς να έχετε κάνει backup μέσω του μενού της Apple! Μπορεί να ανακαλύψει ακόμη και κρυφά αρχεία, μέσα σε οποιοδήποτε υποφάκελο, σε κάθε γωνιά του αποθηκευτικού σας χώρου.

    iMyFone D-Back data recovery software 3

    iMyFone D-Back data recovery software 4

    Ακόμη και αν σας κλέψουν το iPhone ή iPad, το iMyFone μπορεί να βοηθήσει. Δε μπορεί να φέρει πίσω τη συσκευή σας, βέβαια, αλλά μπορεί να σας επιτρέψει την αναζήτηση αρχείων στο iTunes account σας. Πραγματοποιεί μια ασφαλή σύνδεση με αυτό ακόμη κι αν δεν έχετε τη συσκευή στα χέρια σας και μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία σας μέσω αυτής της δυνατότητας! Επιπλέον, πραγματοποιεί ασφαλή σύνδεση με το iCloud σας και έτσι μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα που θέλετε και να τα μεταφέρετε σε άλλη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Για να αποφύγετε το… μπάχαλο, το iMyFone αναγνωρίζει τα αρχεία που υπάρχουν δύο φορές ώστε να μην κρατήσετε και τα δύο, χωρίς λόγο.

    iMyFone D-Back data recovery software 5

    Εν συντομία, το iMyFone D-back είναι η ιδανική λύση data recovery για εσάς και την iOS συσκευή σας.

    Δείτε εδώ από την iMyFone: How to save data on iphone (Τρεις τρόποι για να σώσετε δεδομένα από το iPhone στον υπολογιστή σας)

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles