19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Check-in στο Foursquare από τον… Άρη

    Η μανία του Foursquare και των “check-ins” φαίνεται ότι ξεπερνάει τα σύνορα της γης.

    Τo Curiosity, το όχημα που έχει στείλει η NASA για την εξερεύνηση του Άρη, πέρα από το να τραβάει φωτογραφίες και να συλλέγει δείγματα από τους βράχους του πλανήτη, δηλώνει και με έναν άλλο τρόπο την παρουσία του εκεί. Πώς; Κάνοντας check-in στον Άρη μέσω Foursquare!

    Και καθώς κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει να βρίσκεται ποτέ εκεί (για την ακρίβεια πρόκειται για το πρώτο check-in εκτός γης γενικώς), το Curiosity γίνεται αυτόματα “δήμαρχος” (“mayor”) του κόκκινου πλανήτη.

    Όπως, μάλιστα, αναφέρει ο David Weaver, αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνιών της NASA, “χρησιμοποιούν το Foursquare ως ένα εργαλείο για να μοιραστούν τις νέες τοποθεσίες στις οποίες βρίσκεται το Curiosity, καθώς εξερευνά τον Άρη. Αυτό θα κάνει το κοινό να “αισθάνεται” ότι “συμμετέχει” στην αποστολή, δίνοντάς τους την αίσθηση ότι ταξιδεύουν μαζί με το όχημα”.

    Όσο για τους υπόλοιπους χρήστες του Foursquare, μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι ίδιοι check-in στον Άρη, θα μπορούν όμως να αποκτήσουν, αργότερα μέσα στη χρονιά, το ειδικό Curiosity-themed badge, κάνοντας check-in σε μουσεία, εργαστήρια και άλλες τοποθεσίες που σχετίζονται με την επιστήμη

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles