22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Cher Wang νέα CEO της HTC. Νέος ρόλος για τον απερχόμενο CEO, Peter Chou

    H 56χρονη Cher Wang, από τους συνιδρυτές της HTC και πρόεδρος της ταϊβανέζικης εταιρείας από το 2004, αναλαμβάνει πλέον και το ρόλο της CEO, αντικαθιστώντας τον Peter Chou.

    cher wang

    “Γνωρίζω την εταιρεία, ξέρω τους ανθρώπους και έχω το όραμα” δήλωσε η Wang σε συνέντευξή της στο Bloomberg News, σημειώνοντας ότι η ίδια επεδίωξε τα νέα, αυξημένα καθήκοντα. Όσο για τον 58χρονο Peter Chou, συνιδρυτή επίσης της HTC, αντιμετώπιζε πιέσεις τα τελευταία χρόνια, λόγω των όχι ικανοποιητικών αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα η αλλαγή ρόλου του να μην ξαφνιάζει ιδιαίτερα. Η άνοδος των Κινέζων κατασκευαστών, καθώς και οι κριτικές που είχε δεχθεί η HTC σε ζητήματα που αφορούσαν κυρίως το marketing των προϊόντων της, είχαν κάνει την Cher Wang να έχει, έτσι κι αλλιώς, τελευταία περισσότερο ενεργό ρόλο στη διαχείριση της εταιρείας, κάτι που “σφραγίζεται” τώρα και επίσημα.

    Peter-Chou-Cher-Wang-HTC

    Ο Chou, πάντως, θα παραμείνει στην ταϊβανέζικη εταιρεία σε μία νέα θέση, αυτή του επικεφαλής του HTC Future Development Lab, ενός νέου τμήματος που θα δημιουργηθεί και θα είναι υπεύθυνο για επερχόμενα προϊόντα με έμφαση στην καινοτομία. Πρόκειται για ένα ρόλο που θεωρείται ότι του ταιριάζει περισσότερο, με την Wang να θεωρείται καταλληλότερο πρόσωπο για το ρόλο της CEO…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles