20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    «Chief of War»: Σειρά για το Apple TV+ ετοιμάζει ο Τζέισον Μομόα

    Τον γνωρίσαμε στο Game of Thrones αλλά στη συνείδησή μας πλέον είναι ο Aquaman. Ο Τζέισον Μομόα τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε δυνατό όνομα, αφού τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε τεράστιες παραγωγές όπως το Dune. Ο διάσημος ηθοποιός, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος για το επόμενό του βήμα, αφού θα πρωταγωνιστήσει, θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός τηλεοπτικής σειράς με θέμα την ιστορία της Χαβάης για το Apple TV+.

    Πρόκειται για τη σειρά «Chief of War», μια επική περιπέτεια που ξεκινά στις αρχές του 18ου αιώνα, όταν τα τέσσερα μεγάλα βασίλεια της Χαβάης βρίσκονταν σε κατάσταση πολέμου. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Ka’iana, ενός αρχηγού πολέμου που ταξιδεύει στον έξω κόσμο και μαθαίνει περισσότερα για τους άνδρες που εισβάλλουν στο νησιωτικό σύμπλεγμα. Γνωρίζοντας ότι τα χωριστά βασίλεια τελικά θα καταρρεύσουν κάτω από το βάρος των ξένων συμφερόντων, επιστρέφει στην πατρίδα και συμμετέχει σε μια αιματηρή εκστρατεία για να ενώσει τα αντιμαχόμενα νησιά για να τα σώσει από την καταστροφή.

    Σημειώνεται ότι η ενοποίηση της Χαβάης έλαβε χώρα από το 1782 έως το 1810 υπό τον βασιλιά Καμεκαμέχα I και ο Ka’iana (τον οποίο θα απεικονίσει ο Μομόα) ονομάστηκε ο «πρίγκιπας του Καουάι». Τα γυρίσματα της σειράς «Chief of War» θα γίνουν στη Χαβάη.

    Διαβάστε επίσης: «O Άνθρωπος του Θεού» σε αποκλειστική Α’ προβολή στο ΑΝΤ1+! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Να δεις που ο Master Roshi είναι τριτοξάδελφος του Καμεκαμέχα και έτσι εμπνεύστηκε τη γνωστή κίνηση…

      Θα εμφανιστεί και ο Son Goku από το Dragonball στο τέλος ως guest;

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles