21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χίλια μπράβο! Άνδρας “θυσιάζει” το Tesla Model S του για να σώσει έναν αναίσθητο οδηγό

    Ένας άνδρας ηλικίας 41 ετών, ο Manfred Kick, οδηγούσε το όχημά του, ένα Tesla Model S, όταν διαπίστωσε πως ο οδηγός ενός άλλου οχήματος μάρκας Volkswagen έκανε κάποιους περίεργους ελιγμούς σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μόναχο της Γερμανίας. Όταν ο Kick τελικά διαπίστωσε πως ο οδηγός ήταν αναίσθητος, δεν το σκέφτηκε πολύ! Κατευθύνθηκε μπροστά από το προπορευόμενο όχημα και άρχισε σταδιακά το φρενάρισμα μέχρι να σταματήσουν και τα δυο οχήματα. Όπως ήταν φυσικό, το Model S υπέστη κάποιες ζημιές από το “τρακάρισμα”, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο μπροστά στη σωτηρία μίας ανθρώπινης ζωής…

    tesla

    Ο οδηγός του Tesla έσπευσε άμεσα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του Volkswagen, ενώ οι διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν τις αρχές. Ο άνδρας του Volkswagen, ο οποίος φαίνεται να είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

    Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Elon Musk, επικεφαλής της Tesla, ο οποίος άμεσα εξήρε τη σπουδαία αυτή πράξη ανθρωπιάς και προχώρησε και προς ένα “δώρο” προς τον οδηγό που “θυσίασε” τις ζημιές του αυτοκινήτου του για να σώσει μία ανθρώπινη ζωή.

    Ο Musk σημείωσε με σχετική δημοσίευσή του στο twitter πως η εταιρεία του θα αναλάβει εξολοκλήρου το κόστος της επισκευής του Model S που φτάνει τα 10.000 δολάρια.

    Η γερμανική αστυνομία, από την πλευρά της, τόνισε πως έχει ξεκινήσει επίσημο έλεγχο του συμβάντος, όπως απαιτείται σε κάθε ανάλογη περίπτωση. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που χειρίζεται την υπόθεση πάντως, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να δοθεί έπαινος παρά κάποιο πρόστιμο στον κάτοχο της Tesla για το “ατύχημα” που προκάλεσε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles