25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι κινέζοι αγαπούν το iPhone 6 και… το δηλώνουν με 2 εκατ. προπαραγγελίες!

    Η Apple ετοιμάζεται πολύ σύντομα να κατακτήσει και την κινεζική αγορά, καθώς το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει εκεί στις 17 Οκτωβρίου. Όπως έχει δηλώσει η Apple, οι καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν ένα iPhone 6, θα μπορούν να το προπαραγγείλουν από το επίσημο site της στις 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ήδη οι κινέζοι users μπορούν να προχωρήσουν στη προπαραγγελία της συσκευής μέσω των κινεζικών παρόχων κινητής τηλεφωνίας: China Mobile, China Unicom και China Telecom, με τα αποτελέσματα των πρώτων preorders της συσκευής να κάνουν τους υπευθύνους της Apple να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

    iphone 6 china

    Συγκεκριμένα, και στις τρεις προαναφερθείσες εταιρείες οι κινέζοι χρήστες πραγματοποίησαν 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες μέσα σε μόλις 6 ώρες. Αυτό είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό νούμερο, από τη στιγμή που 4 εκατομμύρια iPhone 6 παραγγέλθηκαν online μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε 9 διαφορετικές χώρες. Βέβαια, δεν θα πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός ότι η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά κινητής τηλεφωνίας στο κόσμο, έχοντας περισσότερους από 1.2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες και ο ανταγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει στη συγκεκριμένη περιοχή η Apple είναι σφοδρός. H Xiaomi, η Lenovo, η Huawei, αλλά και η Samsung κατέχουν ένα σεβαστό μερίδιο της κινεζικής αγοράς και η Apple σίγουρα έχει μπροστά της δύσκολο έργο.

    Ωστόσο, το γεγονός ότι πλέον η νέα γενιά iPhone διαθέτει μεγάλα displays, τα οποία ως γνωστόν λατρεύουν οι κινέζοι καταναλωτές είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την Apple στο να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού της Κίνας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles