20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χλωμό να δούμε τρίτη σεζόν του True Detective

    Για την ακρίβεια, πάνχλωμο. Μπορεί ορισμένοι να επέμεναν πως η δεύτερη σεζόν δεν ήταν και τόσο κακή, ωστόσο το Τrue Detective φαίνεται πως δεν πρόκειται να επιστρέψει για τρίτη φορά στη μικρή οθόνη. Το ΗΒΟ έχει ήδη αποφασίσει τη μοίρα της σειράς που ξεκίνησε εντυπωσιακά με τους Woody Harrelson και Matthew McConaughey, ωστόσο η συνέχεια με τους Colin Farrell, Rachel McAdams και Vince Vaughn στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν ήταν ανάλογα καλή, με τις κριτικές να είναι από μέτριες μέχρι κάκιστες.

    true-detective-poster-16x9-1

    Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter o δημιουργός της σειράς Nic Pizzolatto έχει ήδη προχωρήσει παρακάτω και ετοιμάζει ένα καινούργιο project, αφού έχει υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για δύο χρόνια. Άλλωστε σχετικά πρόσφατα είχε πει πως δεν μπορούσε να φανταστεί να φτιάχνει περισσότερες από τρεις σεζόν για το True Detective, με τις αποφάσεις του HBO να τον γλυτώνουν από την τελευταία σεζόν.
    Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Michael Lombardo, παραδέχθηκε πως η δεύτερη σεζόν δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της πρώτης και όπως είπε χαρακτηριστικά “αποτύχαμε”. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles