20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίς… γραφείο οι υπάλληλοι της Tesla που επέστρεψαν μετά την τηλεργασία

    Σχετικά πρόσφατα είδαμε τον Elon Musk να διατάζει το προσωπικό της Tesla να επιστρέψει στο γραφείο αν δε θέλει να χάσει τη δουλειά του, καθώς η τηλεργασία για την εταιρεία θεωρείται παρελθόν. Μάλλον, η Tesla όμως δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί τους εργαζόμενους πίσω στις εγκαταστάσεις, αφού, σύμφωνα με την Information, όσοι έφτασαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλιφόρνια δεν έβρισκαν θέσεις parking, γραφείο να καθίσουν και η σύνδεση στο Wi-Fi ήταν για…κλάματα.

    Μάλλον ο Musk δεν το είχε υπολογίσει αυτό!

    Το προσωπικό της Tesla έχει διπλασιαστεί σε σχέση με το 2019 και απαριθμεί πλέον 99.210 υπαλλήλους. Πρόσφατα όμως ο CEO της εταιρείας ανέφερε ότι έχει ένα κακό προαίσθημα για την οικονομία που βάζει «φρένο» σε νέες προσλήψεις.

    Δεν είναι σαφές πόσοι υπάλληλοι δουλεύουν στα γραφεία και πόσοι στα εργοστάσια, όμως ένα μεγάλο ποσοστό που εργαζόταν στο Fremont campus της Tesla τα τελευταία χρόνια εργαζόταν από το σπίτι. Μέχρι τη στιγμή που ο Musk διέταξε την επιστροφή τους στην εταιρεία.

    Υπάλληλοι της Tesla ανέφεραν ότι επιστρέφοντας στο εργοστάσιο του Fremont αδυνατούσαν να βρουν μέρος να αφήσουν το αυτοκίνητό τους, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δε βρήκαν θέση να καθίσουν, αφού η εταιρεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας άλλαξε τη λειτουργία κάποιων χώρων, χωρίς να υπολογίσει ότι θα επέστρεφαν μεγάλες ομάδες. Η κατάσταση μάλιστα ήταν τόσο κακή που οι υπεύθυνοι έστειλαν ξανά τους υπαλλήλους να εργαστούν από το σπίτι.

    Διαβάστε επίσης:

    Conceptum Κάμερες Ασφαλείας: “Τεχνολογική υπεροχή και προστασία”!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles