20.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Χωρίς hardware upgrades το Apple Watch Ultra 3

    Ένας από τους πιο διάσημους αναλυτές στον κόσμο της τεχνολογίας -όταν πρόκειται για ό,τι αφορά την Apple– είναι ο Ming-Chi Kuo, ο οποίος επέστρεψε με μια πληροφορία σχετικά με το επερχόμενο Apple Watch Ultra 3. Το smartwatch αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο φθινοπωρινό event της εταιρείας, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια έκθεση (από την ίδια πηγή) από τον περασμένο Οκτώβριο που ισχυριζόταν ότι δεν θα υπάρξει Ultra 3 φέτος.

    Αν περιμένατε τεράστιες hardware αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Apple Watch Ultra 2 που κυκλοφόρησε το 2023, προφανώς θα απογοητευτείτε. Ο Kuo αναφέρει ότι δεν θα υπάρξουν “σχεδόν καθόλου” αναβαθμίσεις στο hardware φέτος για το κορυφαίο smartwatch της Apple.

    Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Apple Watch X ή το Apple Watch Series 10, το οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, θα πρέπει να συνοδεύεται από λεπτότερη θήκη και μαγνητικά bands. Το Watch Ultra 3 θα έχει επίσης ανίχνευση αρτηριακής πίεσης και άπνοιας ύπνου, δύο χαρακτηριστικά που αναμένονται να φτάσουν στο νέο μοντέλο. Ωστόσο, από την άποψη του σχεδιασμού, λογικά δε θα ξεχωρίζει από το Ultra 2, όπως φαίνεται.

    Ένα Apple Watch SE τρίτης γενιάς θα μπορούσε να συνοδεύσει το X και το Ultra 3 στην παρουσίαση του φθινοπώρου, εάν η εταιρεία ακολουθεί έναν διετή κύκλο αναβάθμισης για το προσιτό μοντέλο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles