16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίς τα κανάλια NovaSports το πακέτο Vodafone TV

    Από τις 15 Οκτωβρίου τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Vodafone Ελλάδος, η εταιρεία προχώρα στη διακοπή, εξαιτίας της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου. Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021.​

    Οι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όμως αποκλειστικό περιεχόμενο μέσα από τον μεγαλύτερο on-demand κατάλογο της ΗΒΟ. Είναι διαθέσιμα ειδικά αφιερώματα, αποκλειστικές πρεμιέρες, πάνω από 50 κανάλια για όλους, blockbuster ταινίες κ.α.

    Το επόμενο διάστημα στο Vodafone TV θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε:

    • Την Jessica Chastain με τον Oscar Isaac στο Scenes From A Marriage αλλά και τον 2ο κύκλο του Raised By Wolves της HBO, αποκλειστικά στο Vodafone TV
    • Τη σειρά που έκανε την Zendaya παγκόσμια σούπερ σταρ, το Euphoria
    • Κινηματογραφικές πρεμιέρες όπως το Nomadland, το Soul το Space Jam: A New Legacy με τον LeBron και την Cruella, μεταξύ άλλων, αμέσως μετά το σινεμά
    • Το Iron Anniversary αφιέρωμα του GAME OF THRONES,
    • Διοργανώσεις μηχανοκίνητων και μη σκαφών, Surf & Kite Surf, κορυφαία fighting championships, συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο, ζωντανά, μέσα από τα κανάλια Eurosport, Motorvision, Extreme, Insight και Nautical.

    Διαβάστε επίσης: Ράλλυ Ακρόπολις: Ειδικά αφιερωματικά επεισόδια «ανεβαίνουν» καθημερινά στο YouTube κανάλι της COSMOTE, έως τις 12/9 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles