19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Chris Dancy είναι ο “πιο συνδεδεμένος άνθρωπος στον κόσμο”. Δες γιατί…

    O Chris Dancy “αυτοχαρακτηρίζεται” ως ο πιο συνδεδεμένος άνθρωπος στον κόσμο και, αν διαβάσετε γι’ αυτόν, ίσως συμφωνήσετε με αυτή του την άποψη. Κι αυτό γιατί, φαίνεται πως έχει τον τρόπο να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο data που σχετίζονται με τη ζωή και την καθημερινότητά του με τη βοήθεια 300 έως 700 (!) σχετικών συστημάτων. Στους καρπούς του έχει συνέχεια ό,τι wearable συσκευή μπορείτε να φανταστείτε, από τον tracker Fitbit έως το smartwatch Pebble. Μετράει το βάρος του με τη ζυγαριά Aria-Wi-Fi, χρησιμοποιεί τις λάμπες Philips Hue που ελέγχει από το smartphone του, ενώ κοιμάται με τη βοήθεια του καλύμματος στρώματος Beddit που παρακολουθεί τον ύπνο του.

    Chris Dancy Connected Man

    “Όλα άρχισαν πριν πέντε χρόνια” σημειώνει ο Chris “όταν παρατήρησα ότι ο γιατρός μου δυσκολευόταν να διατηρεί τα αρχεία υγείας μου. Την ίδια χρονική στιγμή, ανησυχούσα ότι η δουλειά που κάνω στο Internet θα μπορούσε να χαθεί αν μία υπηρεσία διέκοπτε τη λειτουργία της. Σε μία προσπάθεια να συλλέξω αυτές τις πληροφορίες, άρχισα να αναζητώ τρόπους με τους οποίους θα μπορούσα να συγκεντρώσω τα στοιχεία όταν δεν είχα χρόνο να τα καταγράψω μόνος μου”.

    Οπως λέει, μάλιστα, κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, “καταγράφοντας” μέσω έξυπνων gadgets τις συνήθειές του,  κάτι που του επέτρεπε να “παίρνει περισσότερα από τον τρόπο που ζει”.

    ChrisDancyBeforeAfter

    Όσο για τις αγαπημένες του συσκευές, λέει πως είναι το Body Media fitness tracker και το Pebble, ενώ του αρέσουν και προϊόντα όπως τα Google Glass ή εφαρμογές όπως το Google Now.

    Εσάς πώς σας φαίνεται ο τρόπος ζωής του Chris Dancy; Γνωρίστε τον καλύτερα και στο ακόλουθο video, αλλά και στο προσωπικό του site.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles