18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Chris Evans διαδέχθηκε και επίσημα τον Jeremy Clarkson στο Top Gear

    Πριν κάμποσο καιρό οι φήμες έκαναν λόγο για ένα συγκεκριμένο τρίο που θα έπαιρνε την θέση του original πακέτου παρουσιαστών του Top Gear μετά το σκηνικό που έγινε με τον Jeremy Clarkson και έναν παραγωγό της διασημότερης εκπομπής αυτοκινήτου. Τελικά το συγκεκριμένο πλάνο δεν προχώρησε αλλά το BBC φαίνεται πως είχε έτοιμες κι άλλες εναλλακτικές. Και αυτή λέγεται Chris Evans. O οποίος μάλιστα πριν λίγες μέρες ήταν μέσα σε μία Ferrari μαζί με τον Clarkson, αρνούμενος τις φήμες πως είχε δεχθεί πρόταση για το Top Gear, κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο!

    chris evans top gear

    O Evans είναι διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Two του BBC και υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια, αναλαμβάνοντας την κεντρική θέση του παρουσιαστή. Ο Evans δήλωσε πως το Top Gear είναι το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα όλων των εποχών, μία δουλειά που έφτιαξαν θαυμάσια μυαλά που λατρεύουν τα αυτοκίνητα και που γνωρίζουν πως να περνούν σύνθετα πράγματα στο κοινό ως κάτι το διαφορετικό και χωρίς να κοπιάζουν.
    “Υπόσχομαι πως θα κάνω οτιδήποτε μπορώ για να σεβαστώ όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και να πάω το show ακόμα πιο μπροστά” συμπλήρωσε ο Evans που επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter, διαβεβαιώνοντας το φανατικό κοινό του στο Radio Two πως δεν θα αφήσει το ραδιόφωνο.
    Το περίεργο της υπόθεσης ήταν πως την περασμένη εβδομάδα ο Clarkson βρέθηκε μαζί με τον Evans μέσα σε μία Ferrari, σ’ ένα σκηνικό που στήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή TFI Friday, με τον πρώτο να μαθαίνει στον δεύτερο πως να παρουσιάζει σωστά ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Clarkson λέει “δεν θα μου πάρεις την παλιά δουλειά” με τον Evans να απαντά “δεν την θέλω, απέκλεισα τον εαυτό μου”. Ο Clarkson ενοχλημένος απαντά “δεν σε ρώτησαν”.
    Αργότερα ο Evans δήλωσε πως μέχρι εκείνη την στιγμή που γυρίστηκε η εκπομπή, κανείς από την παραγωγή του Top Gear δεν τον είχε πλησιάσει για να παρουσιάσει την εκπομπή. Ποιον να πιστέψεις τώρα…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles