19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Christian Bale: Αποκάλυψε ότι “χρωστάει” την καριέρα του στο Leonardo DiCaprio

    Ο Christian Bale αποτελεί έναν εξαιρετικό ηθοποιό που μας έχει χαρίσει ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές στιγμές και πρόσφατα αποκάλυψε ότι όνειρό του ήταν πάντα να παίξει ένα ρόλο στο σύμπαν του Star Wars.

    Ο γνωστός σταρ όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως, δήλωσε ότι οφείλει την καριέρα του ως ηθοποιός στο Leonardo DiCaprio, αφού οι ρόλοι που απέρριψε στην ουσία έφτιαξαν την καριέρα του Bale. Ο Βρετανός ηθοποιός υποστήριξε ότι όλοι στο Hollywood «χρωστούν» την καριέρα τους στο DiCaprio, ο οποίος λέει «όχι» σε ταινίες. Ο ηθοποιός, γνωστός από την τριλογία του Batman του Nolan, ισχυρίστηκε ότι στον DiCaprio προτάθηκαν ρόλοι, τους οποίους απέρριψε και στη συνέχεια υποδύθηκε ο ίδιος.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τη φήμη ότι έχασε τουλάχιστον πέντε ρόλους από το DiCaprio τη δεκαετία του 1990, ο Bale είπε ανεξάρτητα από τις φιλικές σχέσεις που είχε με τους σκηνοθέτες και τις πολλές φορές που συνεργάστηκε μαζί τους, όλοι πρότειναν τους ρόλους πρώτα στο DiCaprio. «Λοιπόν, ευχαριστώ τον Leo γιατί, κυριολεκτικά, μπορεί να επιλέγει ό,τι κάνει. Και είναι καλό για εκείνον, είναι εκπληκτικός» τόνισε.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Χαμένος Βασιλιάς: 13 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles