18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χριστουγεννιάτικο δωράκι: Galaxy Game Pack για τους ιδιοκτήτες Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

    Η Samsung προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες συσκευών Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, το Galaxy Game Pack.

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, οι ιδιοκτήτες συσκευών Galaxy S7 και S7 Edge θα μπορούν να κατεβάσουν το «Galaxy Game Pack» δωρεάν μέσω του Google Play store. Το πακέτο περιέχει 14 mobile games που έχουν αξιολογηθεί με αστέρια 4,5 και 5.

    galaxy-game-pack

    Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο είναι διαθέσιμα δωρεάν, αλλά η Samsung πρόσθεσε και μερικά premium στα 14 mobile games, όπως θα δείτε και από τη λίστα που υπάρχει παρακάτω.

    Το πακέτο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδότες και προγραμματιστές παιχνιδιών όπως τις εταιρείες: Gameloft, Ubisoft, EA και Super Evil Megacorp.

    Τι συμπεριλαμβάνει το Galaxy Game Pack:

    Genies & Gems, Star Wars: Galaxy of Heroes, Marvel Contest of Champions, Hungry Shark World, Asphalt 8: Airborne, Plants vs. Zombies Heroes, Need for Speed No Limits, Hearthstone, HIT, Clash of Kings, Empire: Four Kingdoms, Vainglory, Nonstop Knight, και Olympus Rising.

    Δείτε το παρακάτω video που παρουσιάζει τι περιέχει το πακέτο.

    https://www.youtube.com/watch?v=KIHGdHPJPiI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles