21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    STOP στα spoilers του Star Wars: The Force Awakens με ειδικό extension για τον Chrome browser!

    To Star Wars: The Force Awakens είναι αναμφίβολα η ταινία της χρονιάς και είναι γνωστό ότι τα εκατομμύρια των fans της εποποιίας του George Lucas έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την αντίστροφή μέτρηση για την πολυναμενόμενη συνέχεια του Πολέμου των Άστρων. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνιση της στις 17 Δεκεμβρίου στο 99% των χωρών που θα προβληθεί και στο 1%, στο οποίο συγκαταλέγεται (δυστυχώς) και η χώρα μας το νέο Star Wars θα προβληθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία (συγκεκριμένα στην Ελλάδα η «Δύναμη θα ξυπνήσει» στις 24 Δεκεμβρίου).

    star_wars_episode_vii_the_force_awakens-wide (Large)

    Γνωρίζουμε ότι η φετινή παραμονή Χριστουγέννων θα είναι πραγματικά αξέχαστη για πολλούς Έλληνες fans του Star Wars, ωστόσο με την ταινία να προβάλλεται μία εβδομάδα μετά, ο μόνος τρόπος για να μην πέσουν στην παγίδα των spoilers είναι να κλειστούν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, να φορέσουν ωτοασπίδες και να κόψουν κάθε επαφή με το Internet και γενικότερα με τον έξω κόσμο. Μπροστά λοιπόν στην επερχόμενη καταιγίδα των spoilers (που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εμφανίζονται με ταχύτητες που δεν πιάνει ούτε το Millennium Falcon), υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα Star Wars Spoiler Blocker!

    star wars spoilers

    Το εν λόγω extension για τον Chrome browser ουσιαστικά αυτό που κάνει από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί είναι να αποτρέπει τους Internet users από το να βλέπουν spoilers της αγαπημένης τους ταινίας. Το concept είναι αρκετά απλό, καθώς με το που θα μπει ο χρήστης σε ένα site που έχει την παραμικρή αναφορά για το Star Wars, τότε κάνει pop-up μία οθόνη, η οποία θολώνει το browser window και ουσιαστικά αποτρέπει τον user από το να δει τα “υποψήφια spoilers”! Το εν λόγω extension λειτουργεί, αν και μπορεί να αποδειχθεί λίγο ευαίσθητο όταν εντοπίζει πολλές φορές τη λέξη Star Wars, αλλά πιστέψτε μας είναι η μόνη λύση!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles