14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χτύπησε κορυφή το Elden Ring! Πούλησε 12 εκατ. αντίτυπα από την ημέρα της κυκλοφορίας του

    Περιμέναμε πως το Elden Ring θα σαρώσει στις πωλήσεις, όμως τα πρώτα νούμερα που ανακοίνωσε επίσημα η Bandai Namco ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ο συγκεκριμένος τίτλος της FromSoftware κατάφερε να πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από την ημέρα της κυκλοφορίας του μέχρι τις 14 Μαρτίου. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που δημοσίευσε η εταιρεία, 1 εκατομμύριο αντίτυπα αγόρασαν οι gamers στην Ιαπωνία, ενώ τα 12 εκατομμύρια αφορούν φυσικά και ψηφιακά αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware ανέφερε σχετικώς:

    “Είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι έχουν παίξει το Elden Ring. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας μας. Το Elden Ring βασίζεται σε μία ιστορία του George R.R. Martin. Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο ελευθερίας του παιχνιδιού όταν περιηγούνται στον τεράστιο κόσμο του, εξερευνώντας τα πολλά μυστικά του και αντιμετωπίζοντας τις πολλές απειλές του. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας”.

    Τα νούμερα αυτά, φέρνουν το Elden Ring στην κορυφή, αφού αποτελεί την πιο επιτυχημένη κυκλοφορία στην Ευρώπη των τελευταίων 50 ετών.

    Διαβάστε επίσης:

    Elden Ring: Νέα εφαρμογή βοηθά τους παίκτες να εντοπίσουν τα quests

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles