20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χτύπησε κορυφή! Το Squid Game αποτελεί τη δημοφιλέστερη σειρά στην ιστορία του Netflix

    Γνωρίζαμε ήδη ότι η σειρά “Squid Game” του Netflix ξεπέρασε κάθε προσδοκία από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, βάζοντας “πλώρη” για την κορυφή. Κανείς δεν περίμενε ότι μια κορεάτικη σειρά θα κατακτούσε τους τηλεθεατές σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να σημειώσει πάνω από 111 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα μόλις 17 ημερών από την επίσημη πρεμιέρα.

    Όπως ήταν λογικό, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του δημιουργού του, ο δεύτερος κύκλος βρίσκεται στα “σκαριά”. Άλλωστε αποτελεί πλέον και επίσημα την πιο δημοφιλή σειρά στην ιστορία του Netflix, “εκθρονίζοντας” τη σειρά “Bridgerton”της Shonda Rhimes. Ο  εμπνευστής του Hwang Dong-hyuk έχει δηλώσει πως η ιδέα για τη σειρά του ήρθε πολλά χρόνια πριν. Ο ίδιος σκεφτόταν πως θα ήταν να παίζαμε τώρα, στην ενήλικη ζωή, τα αθώα παιδικά παιχνίδια που παίζαμε παλιά. Το 2021 όμως ήταν η χρονιά που το αποτέλεσμα της δουλειάς του θα προκαλούσε “παραλήρημα” στο τηλεοπτικό κοινό.

     

    Διαβάστε επίσης: Το αδιαχώρητο σε κατάστημα στη Σεούλ που φτιάχνει τα μπισκότα από το Squid Game (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles