19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Chuwi Surbook. Χαμός στο IndieGogo με την καμπάνια της συσκευής που θέλει να γίνει Microsoft Surface Killer

    Η Chuwi είναι μία λιγότερο γνωστή κινεζική εταιρεία, που ωστόσο μας έχει απασχολήσει κάποιες φορές με τις κυκλοφορίες της. Τώρα, κάνει μία καμπάνια στο IndieGogo για τη νέα της συσκευή Chuwi SurBook και, όπως φαίνεται διαπρέπει, καθώς έχει υπερκαλύψει το στόχο των 30.000 δολαρίων και, μάλιστα, αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει πάνω από 214.000 δολάρια! Ζητάει πάντως από τους χρηματοδότες της πολύ λίγα χρήματα για την απόκτησή της που ξεκινούν από τα 299 δολάρια.

    Chuwi SurBook

    Παρόλο που το όνομα του μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτή η νέα συσκευή είναι αντίπαλος του Surface Book της Microsoft, καθώς περιλαμβάνει και διαστάσεις πολύ κοντά στη συσκευή 2 σε 1 της Microsoft, θα λέγαμε ότι έχει βέβαια και αρκετές διαφορές.

    Το Chuwi SurBook διαθέτει οθόνη 12,3 ιντσών ανάλυσης 2736×1824 pixels. Η συσκευή θα έρθει επίσης με pen με 1024 επίπεδα πίεσης, ενώ η πρόταση της Microsoft διαθέτει χαρακτηριστικά 4096.

    Μια σύγκριση που δημοσιεύεται δείχνει ότι οι οθόνες του Chuwi SurBook και του Surface Pro 4 είναι σχεδόν οι ίδιες, με τις ίδιες διαστάσεις και ανάλυση, αναλογία και 10 σημεία multi-touch.

    Όσον αφορά τον επεξεργαστή, η πρόταση της Chuwi λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερη γιατί προσφέρει ένα τσιπ 4-core που τρέχει με μέγιστη ταχύτητα 2.2 GHz, ενώ το Surface Pro 4 έρχεται με έναν επεξεργαστή 2 πυρήνων με την ίδια ταχύτητα.

    Η διαφορά είναι ότι το Surface της Microsoft προσφέρει πραγματικά καλύτερες επιδόσεις, επειδή τροφοδοτείται από τη σειρά επεξεργαστών Core i της Intel, ενώ το Chuwi τρέχει με μια τεχνολογία Intel Apollo Lake N3450.

    Η συσκευή θα διαθέτει επίσης 6GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB, ενώ η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 10.000mAh και θα πρέπει να παρέχει τουλάχιστον 8 ώρες αυτονομίας ανά φόρτιση.

    Δείτε εδώ τη σύγκριση του με το Microsoft Surface Pro 4 αλλά και το iPad Pro

    ihubi9bjky6r4lkf5zpn

    Δεδομένου ότι η συσκευή έχει ήδη φτάσει στο στόχο της στο IndieGogo, δε θα πρέπει να πάρει πολύ χρόνο πριν εισέλθει στη μαζική παραγωγή, με την Chuwi να σκοπεύει να τη λανσάρει τον Ιούλιο.

    https://www.youtube.com/watch?v=fNVdRM7j0Qg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles