20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Cider. Τρέχοντας iOS εφαρμογές στο… Android!

    Μεταπτυχιακοί φοιτητές από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Columbia ανέπτυξαν το Cider, το οποίο δεν έχει σχέση με τον γνωστό μας… μηλίτη, αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μία αρχιτεκτονική συμβατότητας για mobile λειτουργικά, που σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή iOS σε συσκευή Android!

    cider-ios-apps-android

    Οι έξι φοιτητές που ασχολούνται με το project δοκίμασαν το Cider σε ένα Nexus 7 (2012) που μπόρεσε να τρέξει iOS εφαρμογές κάθε είδους. Αυτό γίνεται, ουσιαστικά, “ξεγελώντας” την εφαρμογή ώστε να πιστέψει ότι βρίσκεται σε “οικείο” περιβάλλον.

    Μπορεί το Cider να μην έχει τελειοποιηθεί και η απόδοσή του να μην είναι ακόμη “άψογη”, καθώς είναι αργό και ενίοτεε αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργικότητας, ωστόσο έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για το μέλλον, ενώ αποτελεί και μία άκρως υποσχόμενη υλοποίηση που αλλάζει ό,τι γνωρίζαμε για τα λειτουργικά.

    Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για το κοινό, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα εξελιχθεί σε ένα εμπορικό προϊόν, παρ’ όλα αυτά έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μας…

    Δείτε ένα demo video από το Cider.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles