15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cisco WebΕx από τη Cyta και τη Logicom Solutions

    Ο κ. Θεράπων Θεράποντος – Γενικός Διευθυντής της Logicom Solutions

    Εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, η Cyta ανταποκρίνεται δυναμικά σε εξειδικευμένες ανάγκες πελατών της, με την εισαγωγή της υπηρεσίας Cisco Webex, διευρύνοντας το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει στην Κυπριακή αγορά.

    Σε συνεργασία με τις εταιρείες Cisco και Logicom Solutions, παρουσίασαν την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, την υπηρεσία Cisco WebEx. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta και την παρακολούθησαν εκπρόσωποι κυβερνητικών τμημάτων, ημικρατικών οργανισμών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

    Η υπηρεσία Cisco WebEx από τη Cyta και τη Logicom Solutions σας επιτρέπει να μειώσετε το κόστος και να κάνετε διαδικτυακές συναντήσεις, αντικαθιστώντας την ανάγκη για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, και με αυτήν μπορείτε να:

    • Συντονίσετε ή συμμετάσχετε σε μια συνάντηση χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πλοηγό διαδικτύου, το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο (smart phone) ή τη συσκευή tablet που διαθέτετε, ανεξάρτητα που βρίσκεστε
    • Κάνετε τις διαδικτυακές σας συναντήσεις ακόμα πιο ελκυστικές με τη χρήση βίντεο υψηλής ευκρίνειας το οποίο εμφανίζει αυτόματα το εκάστοτε ομιλητή.

    Η πρόσβαση στην υπηρεσία Cisco WebEx δίνεται μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/sol και παρέχεται ως συνδρομητική υπηρεσία (Software as as Service), χωρίς χρονική δέσμευση, με  μηνιαία συνδρομή η οποία χρεώνεται στο λογαριασμό της Cyta.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο ή στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Λύσεων Τηλεπληροφορικής της Cyta στον αριθμό 8000-HOST (8000-4678) ή στην εταιρεία Logicom Solutions στο τηλέφωνο 22551048.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles