19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το City Elf Go είναι ο κινεζικός κλώνος του Pokemon Go που τρελαίνει κόσμο!

    Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για μία ακόμη φορά ότι το Pokemon Go αποτελεί ένα «φαινόμενο» τεραστίων διαστάσεων που έχει προκαλέσει πάταγο στις περιοχές που έχει εμφανιστεί. Το ιδιοφυές δημιούργημα της Niantic και της Nintendo είναι αυτή τη στιγμή το top τεχνολογικό trend και η φρενίτιδα δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Μία κινεζική εταιρεία ανάπτυξης σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το momentum πού έχει δημιουργηθεί, αξιοποιώντας προς όφελος της την πετυχημένη συνταγή του Pokemon Go με το City Elf Go, έναν κλώνο του τίτλου της Niantic το οποίο προφανώς πρόκειται για τρελό… rip-off!

    City Elf Go 2

    Όπως  συμβαίνει και με το concept του Pokemon Go, το City Elf Go πρόκειται ουσιαστικά για ένα mobile game, το οποίο ωθεί τους παίκτες να πιάσουν εικονικά πλάσματα στο smartphone τους (ναι εντάξει δεν υπάρχει παρθενογένεση). Η διαφορά ανάμεσα στους δύο τίτλους είναι ότι το City Elf Go δεν κάνει χρήση της augmented reality τεχνολογίας στην οποία βασίζεται το παιχνίδι της Niantic. Μπορεί να είναι ένας κλώνος, όμως το City Elf Go αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του chart του Tencent Myapp Store (η κορυφαία κινεζική Android app platform) με περισσότερα από 110.000 downloads. To City Elf Go ακολουθεί ένα μοντέλο in-game αγορές και κάτι μας λέει ότι αποτελεί μόνο την «αρχή» γιατί πρόκειται να γίνει χαμός με τους Pokemon Go κλώνους…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles