16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    CL8.com: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της CloudLayer8 ο Αρτέμιος Ανδρέου

    Artemis Andreou photo cl8

    Τα καθήκοντα του ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία CloudLayer8 Limited ανέλαβε από τις 14 Μαρτίου 2018 ο Αρτέμιος Ανδρέου. Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον  τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, ο κ.  Ανδρέου εργάστηκε με επιτυχία σε πολυεθνικούς οργανισμούς όπως το mmO2 (παλαιότερα γνωστή ως BT Cellenet) στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην MTN Cyprus και στον Όμιλο εταιρειών Logicom. Θητεύοντας σε θέσεις ευθύνης, έχει καθοδηγήσει, διαχειριστεί και εποπτεύσει την ανάλυση, το σχεδιασμό και την εφαρμογή σύνθετων ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας.

    Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο κ. Ανδρέου είναι επίσης ενεργό μέλος σε διάφορους επαγγελματικούς συνδέσμους καθώς και σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CL8.com, κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε : «Έχοντας στο δυναμικό μας άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες όπως τον Αρτέμιο, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, δεν προσβλέπουμε σε τίποτα λιγότερο από τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία της CL8.com».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles