17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Εντάχθηκε στο πρόγραμμα Veeam Cloud and Service Provider

    cl8 cloud

    Λύσεις Cloud Backup και Disaster Recovery-as-a-service προσφέρει πλέον η CL8.com έπειτα από την ένταξη της στο  πρόγραμμα Veeam Cloud και Service Provider (VCSP) που πιστοποιεί την τεχνογνωσία που διαθέτει για την τεχνολογία των προϊόντων της Veeam.

    Ειδικότερα, το Veeam Cloud Connect επιτρέπει στους πελάτες της  Veeam να επεκτείνουν εύκολα την υποδομή τους για αποθήκευση δεδομένων ασφαλείας στο Cloud της CL8.com. Η υπηρεσία Veeam Cloud Connect παρέχει την ευκολία στους πελάτες να απευθύνονται στο cloud για την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και συστημάτων αναπαραγωγής (replication). Αυτό είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες κυβερνοεπιθέσεις σε κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και νοσοκομεία, έχοντας μια αξιόπιστη offsite εφεδρική λύση που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί. Με την υπηρεσία Veeam Cloud Backup οι εταιρείες που επέλεξαν την Veeam να τους παρέχει Backup υπηρεσίες έχουν τώρα την επιλογή να χρησιμοποιήσουν τους χώρους αποθήκευσης της CL8.com, ενός πιστοποιημένου με Tier-3 Data Center και συμβατού με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS.

    Επιπρόσθετα, οι Διευθυντές Πληροφορικής συνειδητοποιούν ότι τα αντίγραφα ασφαλείας παλαιού τύπου δεν επαρκούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης. Με την υπηρεσία Veeam-powered disaster recovery η CL8.com επιτρέπει στις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τις εφαρμογές ή τα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν να έχουν σχεδόν άμεση ανάκτηση χρόνου (Recovery Time Objective) και χρόνο αποκατάστασης (Recovery Point Objectvive) 15 λεπτών. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η CL8.com εντάχθηκε στο πρόγραμμα VCSP, καθώς οι συνδυασμένες δυνάμεις μας θα επιτρέψουν στους κοινούς πελάτες μας να υπερβούν τις ανάγκες διαθεσιμότητάς τους στην τοπική αγορά”, αναφέρει η Vered Lieberman, Περιφερειακή Διευθύντρια της MED Veeam.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η CL8.com πέραν της ένταξης της στο VCSP έχει επίσης αποκτήσει πρόσφατα την πιστοποίηση Microsoft Silver Data Center και είναι εγγεγραμμένος συνεργάτης της Cisco.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles