21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Εντάσσεται στο Oracle ParnterNetwork

    cl8 oracle silver partner

    Η CloudLayer8 (CL8.com), εταιρεία παροχής υπηρεσιών υπολογιστικών συστημάτων cloud, ανακοίνωσε σήμερα ότι αποτελεί πλέον μέλος του προγράμματος Oracle PartnerNetwork (OPN) στο επίπεδο Silver. Ως συνεργάτης επιπέδου Silver, η CL8.com είναι σε θέση να εργάζεται, μαζί με ειδικούς της Oracle, για την ανάπτυξη, πώληση και υλοποίηση λύσεων με προϊόντα της Oracle, καθώς και να βοηθά τους οργανισμούς να προστατεύσουν τα κρίσιμα δεδομένα τους και να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους ασφαλείας.

    Η CL8.com εδρεύει στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στους τομείς των υπηρεσιών IaaS (παροχή λειτουργιών υποδομής με τη μορφή υπηρεσιών), BaaS (παροχή λειτουργιών αντιγράφων ασφαλείας με τη μορφή υπηρεσιών) και DRaaS (παροχή λειτουργιών αποκατάστασης μετά από καταστροφή με τη μορφή υπηρεσιών). Ως συνεργάτης επιπέδου Silver, η CL8.com έχει τη δυνατότητα να παρέχει εταιρικού επιπέδου λύσεις βάσης δεδομένων της Oracle σε πελάτες που διαχειρίζονται δεδομένα εφαρμογών και φόρτους εργασίας κρίσιμης σημασίας, με κορυφαία επίπεδα ασφάλειας.

    Ο Αρτέμιος Ανδρέου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της CL8.com, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο Oracle PartnerNetwork. Συνεργασίες σαν και αυτή μας ενισχύουν στο να στηρίξουμε τους πελάτες μας για να πετύχουν τους στόχους τους όσον αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, μέσα από την υιοθέτηση του cloud και την υλοποίηση των επιχειρηματικών στρατηγικών τους».

    Ως συνεργάτης επιπέδου Silver, η CL8.com αποκτά επίσης το προνόμιο να ξεκινά την ανάπτυξη και υλοποίηση προϊόντων Oracle και να μεταπωλεί λύσεις από το χαρτοφυλάκιο Oracle 1-Click – ένα πανίσχυρο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει υλικό εξοπλισμό της Oracle και εκδόσεις λογισμικού της για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, καθώς και συστήματα Oracle Database Appliance. Επιπλέον, οι συνεργάτες αυτού του επιπέδου μπορούν να συνεργάζονται με την Oracle σε υλοποιήσεις λύσεων Oracle Cloud Services.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα των συνεργατών του προγράμματος OPN, υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο http://www.oracle.com/partners/index.html.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles