16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Πιστοποίηση σε Microsoft Silver Data Center για την προσήλωσή στην τεχνογνωσία!

    cl8_logo

    Την πιστοποίηση Microsoft Silver Data Center απέκτησε πρόσφατα η CL8.com, μια νέα δυναμική και ευέλικτη Κυπριακή εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων. Ειδικότερα, με την πιστοποίηση Microsoft Silver Data Center πιστοποιούνται συνεργάτες της Microsoft που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και εργοδοτούν προσοντούχο εξειδικευμένο προσωπικό μηχανικών Πληροφορικής, το οποίο κατόπιν εξετάσεων κρίνεται ότι διαθέτει αρίστη γνώση της τεχνολογίας Microsoft. Επιπρόσθετα, οι πιστοποιημένες εταιρείες, θα πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα, να υποβάλλουν στην Microsoft, εκτενείς αναφορές από τους πελάτες τους ότι ανταποκρίνονται με επιτυχία στις ανάγκες τους και τηρούν τις δεσμεύσεις που έχουν τεθεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η CL8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο Tier-3 Data Centre που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Κύπρο, και προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η συγκεκριμένη εταιρία ακολουθεί τις προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών ISO 27001 και ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση των δεδομένων των πιστωτικών καρτών.

    Αναφερόμενος στο θέμα της πιστοποίησης της CL8.com σε Microsoft Silver Data Center,  ο Διευθυντής Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Microsoft Κύπρου, κος Ανδρέας Δερμοσονιάδης δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε την CL8.com στην οικογένεια των πιστοποιημένων συνεργατών της Microsoft στην Κύπρο. Με την απόκτηση της πιστοποίησης Microsoft Silver Datacenter, η CL8.com έχει αποδείξει ότι διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα αυτό και σίγουρα είναι  καλύτερα εξοπλισμένη τώρα για να εξυπηρετήσει την τοπική και τη διεθνή πελατεία της, στο αξιόπιστο και υπερσύγχρονο Datacenter της με υπηρεσίες Cloud».

    Από την πλευρά του, ο Θωμάς Χόπλαρος, Εμπορικός Διευθυντής της CL8.com αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η απόκτηση της πιστοποίησης Microsoft Silver Data Center αποδεικνύει την γνώση του προσωπικού μας για τα προϊόντα της Microsoft και ενισχύει τη δέσμευση μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας που βασίζονται σε τεχνολογία Microsoft. Αυτή η πιστοποίηση αναδεικνύει επίσης την εμπειρία και τεχνογνωσία μας για τα προϊόντα της Microsoft και την δέσμευσή μας για περαιτέρω ανάπτυξη των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες Cloud στην αγορά».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles