21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Συνεργασία με Limassol Del Mar για cloud υπηρεσίες

    cl8 limassol del mar

    Την CL8.com επέλεξε ως εταίρο τεχνολογίας η κοινοπραξία των δύο κορυφαίων κατασκευαστών στην Κύπρο (Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός), που ανέλαβε το Limassol Del Mar, ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα των τελευταίων δεκαετιών. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πλέον προνομιακές παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5άστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια. Σημειώνεται ότι η συνολική επένδυση για την ανέγερση του πλησιάζει τα 350 εκατ. ευρώ, ενώ μεγάλος αριθμός των οικιστικών αυτών διαμερισμάτων έχουν ήδη προπωληθεί.

    H CL8.com επιλέχθηκε από την κοινοπραξία ως ο καταλληλότερος εταίρος τεχνολογίας για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, καθώς αξιολογήθηκε και κρίθηκε ότι είναι σε θέση να προσφέρει μια άριστη κλιμακούμενη «εικονική» υποδομή, που επιτρέπει στην κοινοπραξία να την επεκτείνει όσο και όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο. Επιπρόσθετα, η ευέλικτη διαχείριση των cloud υπηρεσιών και η 24ωρη παρακολούθηση και ειδοποίηση για παραβιάσεις της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, προσφέρουν στην Del Mar την δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης και προστασίας του έργου.

    Ειδικότερα, η CL8 παρέχει στη Del Mar τις ακόλουθες υπηρεσίες: Hosted Exchange για γρήγορη πρόσβαση στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προστασία Anti-Spam και Anti-Virus η οποία είναι ενσωματωμένη στην υπηρεσία ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγυάται την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 24/7, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ιών που προστατεύουν εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα, εξαλείφοντας το 99% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων πριν αυτά φτάσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενός χρήστη.

    Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, η Del Mar επέλεξε επίσης την υπηρεσία endpoint protection της CL8.com, που ενισχύει την ασφάλεια των τελικών σημείων (endpoints) προστατεύοντας τα από κυβερνοεπιθέσεις. Πιο αναλυτικά, με την υπηρεσία endpoint protection της CL8.com, παρέχεται επιπρόσθετη προστασία σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιεί ένας χρήστης (ηλεκτρονικό υπολογιστή, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή) και server.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι όλες οι «κρίσιμες» υποδομές του Limassol Del Mar παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο από ομάδα ειδικών που φιλοξενείται στο ανεξάρτητο, πιστοποιημένο με Tier-3 Data Center της CL8.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles