22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CL8: ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο Cloud υπηρεσιών για Επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν το Σχέδιο Χορηγιών Ψηφιακής Αναβάθμισης

    H CL8, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο Cloud υπηρεσιών, μπορεί να βοηθήσει κάθε επιχείρηση να προγραμματίσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τη δίκη της Ψηφιακή Αναβάθμιση και να επωφεληθεί του προγράμματος παραχώρησης χορηγιών Ψηφιακής Αναβάθμισης Επιχειρήσεων που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ).

    Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της CL8 απευθύνονται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και σε όλους τους κλάδους. Για την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cl8.com.

    Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του εν λόγω Σχεδίου για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 ανέρχεται στα €20 εκατ. Το ύψος της χορηγίας προς τις επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο Σχέδιο ανέρχεται μέχρι το 50% του συνολικού ποσού των επιλέξιμων δαπανών με ανώτατο ποσό χορηγίας τις €50.000. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες εδώ.

    Οι κατηγορίες των επιλέξιμων δαπανών είναι ως ακολούθως:

    (1) Εξοπλισμός που αφορά την προτεινόμενη ψηφιακή αναβάθμιση

    (2) Λογισμικά “Off the Shelf” που παράγονται για τη μαζική αγορά

    (3) Εξειδικευμένα Λογισμικά, Συστήματα, Προγράμματα & Υπηρεσίες Πληροφορικής

    (4) Άλλες δαπάνες Ψηφιακής Αναβάθμισης που δεν σχετίζονται άμεσα με Σύστημα Πληροφορικής

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles