15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Να ένας άλλος, μοναδικός τρόπος να δεις «κλασσικές» ταινίες

    Ο Reiner Riedler, φωτογράφος από την Αυστρία, ξεκίνησε ένα μοναδικό κινηματογραφικό και φωτογραφικό project με τον τίτλο «The Unseen Seen». Ένα project που αποτυπώνει την ομορφιά του κλασσικού κινηματογράφου με έναν διαφορετικό τρόπο.

    Η Μπλέ Ταινία, του

    Ο Riedler, απόκτησε πρόσβαση στη Γερμανική Ταινιοθήκη που βρίσκεται στο Βερολίνο και φωτογράφισε τις πομπίνες από κλασσικές και ενδιαφέρουσες ταινίες που βρήκε εκεί. Με αυτό τον τρόπο, άφησε την κάθε μία από αυτές τις παλιές πομπίνες, να πει τα δικά της πράγματα για τα κλασσικά κινηματογραφικά αριστουργήματα που περιέχει.

    THE UNSEEN SEEN, The Godfather, 1972

    Ο στόχος του φωτογράφου είναι να δείξει στους θεατές την εικόνα ενός αντικειμένου και να αφήσει την φαντασία μας να κάνει τα υπόλοιπα. Και μάλλον τα καταφέρνει γιατί η κάθε πομπίνα, φαίνεται τόσο μοναδική, όσο και η ταινία που περιέχει.

    THE UNSEEN SEEN, Marlene Dietrich, a conversation with dr. J. Robert oppenheimer

    Οι λήψεις έγιναν σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο μέσα στην ταινιοθήκη. Μπορείτε να δείτε όλο το projectThe Unseen Seen”, εδώ.

    THE UNSEEN SEEN, Alien, 1979 THE UNSEEN SEEN, Scarface, 1932 THE UNSEEN SEEN, Citizen Kane, 1941 THE UNSEEN SEEN, Nosferatu, Eine Symphonie des Grauens, 1922 THE UNSEEN SEEN, Casablanca, 1942 THE UNSEEN SEEN, Bambi, 1942 THE UNSEEN SEEN, King Kong, 1933 THE UNSEEN SEEN, Alice in Wonderland, 1951 THE UNSEEN SEEN, The Great Dictator, 1940

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles