15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Click2Chat. Εξυπηρέτηση συνδρομητών CU μέσω chat!

    Τώρα πια όλη η παρέα CU, μπορεί να απολαμβάνει ακόμα καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, με τη νέα live chat υπηρεσία Click2Chat, που λειτουργεί αποκλειστικά μέσα από το site του CU.

    Click2Chat

    Μέσα από μία απλή διαδικασία, οι συνδρομητές CU μπορούν πλέον να λύνουν τις απορίες τους σχετικά με το καρτοκινητό τους, πολύ απλά, μπαίνοντας στο site του CU, αντί να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο. Συγκεκριμένα, στην αρχική σελίδα του site υπάρχει ένα παράθυρo επικοινωνίας Click2Chat, που όλοι μπορούν από τις 10:00 μέχρι τις 22:00, να επικοινωνούν γραπτώς ανά πάσα στιγμή, σε πραγματικό χρόνο με κάποιον εκπρόσωπο από την αποκλειστική Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του CU.

    H υπηρεσία Click2Chat παρέχεται εντελώς δωρεάν, άμεσα, χωρίς αναμονή και λειτουργεί ακόμα και μέσα από το κινητό τηλέφωνο των συνδρομητών! Έτσι, οι συνδρομητές CU εκτός από το Skype, το Whatsapp Messenger και το Viber, μέσα από τα οποία μπορούν ήδη να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του CU, τώρα λύνουν κάθε απορία τους απλώς… τσατάροντας στο www.vodafoneCU.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles