25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Cliffhorse. Κατεβάστε το νέο game του δημιουργού του Minecraft (και καείτε)!

    To εναλλακτικό Minecraft αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένα παιχνίδι – σταθμός στην ιστορία του gaming, για αυτό οτιδήποτε δημιουργεί από εδώ και στο εξής ο εμπνευστής του Markus “Notch” Persson, δεν μπορεί παρά να συγκεντρώνει άμεσα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας… ακόμη και εάν πρόκειται για ένα τίτλο, στον οποίο ο gamer ελέγχει ένα… άλογο που χτυπάει μία μπάλα!

    cliffhorse

    To τελευταίο δημιούργημα του Persson, που ονομάζεται Cliffhorse είναι σίγουρο ότι θα θυμίσει σε πολλούς το θεοπάλαβο Goat Simulator, καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ελέγχουν ένα άλογο που τρέχει διαρκώς σε βουνά και λαγκάδια, χτυπώντας παράλληλα μία τεράστια μπάλα (μιλάμε ότι θα συγκλονιστείτε… φήμες που θέλουν τον Hideo Kojima να έχει λιώσει με αυτό δεν έχουν επιβεβαιωθεί).  Ο δημιουργός του Minecraft, που μάλλον αρέσκεται στο να trollάρει τον εαυτό του, εμπνεύστηκε το Cliffhorse από τα physics του Elder Scrolls V: Skyrim.

    Εάν θέλετε να κατεβάσετε το Cliffhorse δεν έχει παρά να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του. Eμείς πάντως αποποιούμαστε των ευθυνών μας περί καψίματος των εγκεφαλικών κυττάρων σας…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles