20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Cobra Kai: Επιβεβαιώθηκε και 5η season!

    Το Cobra Kai είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Netflix, καθώς εκατομμύρια συνδρομητές της γνωστής πλατφόρμας λιώνουν με τις συναρπαστικές περιπέτειες του Daniel LaRusso (Ralph Maccio) και Johnny Lawrence (William Zabka). Στην 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς που αναβιώνει το feeling των θρυλικά ταινιών Karat Kid από τα 80s με μία όμως πιο… σύγχρονη ματιά, οι δύο άσπονδοι εχθροί (αλλά κατά βάθος επιστήθιοι φίλοι) αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον μοχθηρό John Kreese, ο οποίος έχει πάρει τον έλεγχο του Cobra Kai dojo.

    Η 3η season της δημοφιλούς σειράς ολοκληρώθηκε με όλα να βρίσκονται στον αέρα και τα 3 dojos να ετοιμάζονται για μια αναμέτρηση στο τουρνουά καράτε του All-Valley, με τους fans να περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει η 4η season στα τέλη του έτους (στην οποία θα επιστρέψει και ένας ακόμη παλιός γνώριμος). Το ευχάριστο νέο λοιπόν είναι ότι το Cobra Kai δεν θα ολοκληρωθεί σε αυτή τη σεζόν που θα δούμε φέτος, καθώς πρόκειται να ακολουθήσει μία ακόμη (5η season), της οποίας τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2021 στην Ατλάντα των Η.Π.Α. Πραγματικά ανυπομονούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles