12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Cobra Kai: Έσκασε το official trailer για την 5η season και μας «πόρωσε» για τα καλά!

    Το Cobra Kai συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix… ever και πώς να μη συμβεί αυτό, αφού τα έχει… όλα: Καλογραμμένους χαρακτήρες, συναίσθημα, σασπένς και όλα εκείνα τα νοσταλγικά 80s vibes που οι 30+ έχουν αγαπήσει. Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 5ου κύκλου και όπως μπορείτε να φανταστείτε οι fans έχουν πραγματικά… «εκστασιαστεί»! και επειδή σε κάποιους οι τρεις εβδομάδες που απομένουν μπορεί να μοιάζουν με… αιώνα, το Netflix αποφάσισε να προχωρήσει στην κυκλοφορία του official trailer για να… γλυκάνει κάπως την αναμονή!

    Στη νέα season μπορεί το τουρνουά karate του All Valley να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα για τους κεντρικούς πρωταγωνιστές Daniel LaRusso και Johnny Lawrence, καθώς ο μοχθηρός Terry Silver έχει ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία της δικής του αυτοκρατορίας, με τα Cobra Kai Dojos να “πλημμυρίζουν” όλη την περιοχή. Με τον Kreese μέσα στη φυλακή και τον Johnny Lawrence να ταξιδεύει στο Μεξικό για να βρει τον Miguel (και να διορθώσει το κακό που προκάλεσε), το βάρος αυτή τη φορά πέφτει αποκλειστικά στις πλάτες του Daniel “son” LaRusso για να σταματήσει τα επικίνδυνα σχέδια του Silver. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος, καθώς θα έχει στο πλευρό του έναν φίλο από τα… παλιά. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, ας αφήσουμε καλύτερα να «μιλήσει» το δυνατό trailer που ακολουθεί!

    https://youtu.be/sUR9PYwlNaA

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles