17.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Cocoon Creations: Επιβεβαίωσε τις μεγάλες δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου με την συμμετοχή της στο παγκόσμιο συνέδριο της Apple!

     

    Cocoon Creations - WWDC2

    Επιβεβαίωση των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της Κύπρου αποτελεί η συμμετοχή της  κυπριακής εταιρείας  Cocoon Creations στο παγκόσμιο συνέδριο της Apple, World Wide Developer Conference (WWDC), που πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα 8-12 Ιουνίου, στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5000 προγραμματιστές συσκευών Apple, μεταξύ των οποίων και οι προγραμματιστές της Cocoon Creations που εκπροσώπησαν την Κύπρο, ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να  συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο συνέδριο και να εκπαιδευτούν από το προσωπικό της Apple για τις νέες τεχνολογίες που θα εισάξουν στα νέα λειτουργικά συστήματα τους τον προσεχή Σεπτέμβρη.

    Η Chief Technical Officer της Cocoon Creations, Έλενα Γεωργίου Στρούθου που συμμετείχε στο συνέδριο ανέφερε ότι, «Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας να είναι πρωτοστάτης στις καινοτόμες τεχνολογίες που θα είσάξει η Apple στα καινούρια της λειτουργικά σύστηματα, διότι ένας από τους κύριους πυλώνες ενασχόλησης της εταιρείας μας είναι η δημιουργία εφαρμογών για συσκευές iPhone, iPad και Apple Watch. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο σε ένα παγκόσμιο συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς. Οι πληροφορίες που λάβαμε και τα μαθήματα που παρακολουθήσαμε θα μας καταστήσουν ανταγωνιστικούς διεθνώς αλλά και επίσης θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμες εφαρμογές».

    cocoon-wwdc15

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles