18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Colin Farrell στο δεύτερο κύκλο του True Detective!

    Η πρώτη σεζόν του True Detective ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson να συνθέτουν ένα “αχτύπητο” πρωταγωνιστικό δίδυμο το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως είχε ανακοινωθεί από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, η σειρά θα αλλάζει καστ σε κάθε σεζόν, έτσι, εδώ και καιρό, περιμένουμε να μάθουμε επίσημες πληροφορίες για το ποιο θα είναι το team της δεύτερης. Να, λοιπόν, που τώρα αυτές έρχονται από τα “επίσημα” χείλη του Colin Farrell.

    Colin Farrell

    Ο δημοφιλής ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα πρωταγωνιστήσει στο True Detective 2, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Θα είμαι στη δεύτερη σεζόν. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι θα είναι οκτώ επεισόδια και θα χρειαστούν τέσσερις με πέντε μήνες για να τα γυρίσουμε. Ξέρω πολύ λίγα γι’ αυτά, αλλά θα πραγματοποιήσουμε γυρίσματα στο Los Angeles, κάτι που είναι υπέροχο, καθώς θα μπορώ να μένω σπίτι και να βλέπω τα παιδιά μου”.

    Λίγα στοιχεία γνωρίζουμε, προς το παρόν, για το σενάριο της δεύτερης σεζόν που θα έχει ως “φόντο” την Καλιφόρνια. Οι πληροφορίες τη θέλουν να επικεντρώνεται στη δολοφονία ενός διεφθαρμένου επιχειρηματία λίγο πριν τις συμφωνίες για έναν σημαντικό πολεοδομικό σχεδιασμό.

    Ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα το επόμενο καλοκαίρι, όσο για τους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους που είχαν εντυπωσιάσει και στον πρώτο κύκλο, χάρη στις “δυνατές” παρουσίες των Michelle Monaghan και Alexandra Daddario, για το δεύτερο κύκλο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ακούγονται ωστόσο τα ονόματα των Jessica Biel, Brit Marling, Oona Chaplin, Kelly Reilly, Malin Ackerman, Jaime Alexander και Rosario Dawson.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles