19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Collab: To Facebook λανσάρει επίσημα τον ανταγωνιστή του Tik Tok

    Το Facebook λανσάρει στο App Store το Collab, μια πειραματική εφαρμογή για τη δημιουργία συλλογικών μουσικών video.

    Πρόκειται για ένα από τα πολλά νέα προϊόντα που έχει αναπτύξει η ομάδα New Product Experimentation (NPE) του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και είχαμε γνωρίσει ως beta τον περασμένο Μάιο.

    Εμπνευσμένη από το Tik Tok, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μουσικά video μικρής διάρκειας, συνδυάζοντας έως και τρία ανεξάρτητα videos έως και 15 δευτερολέπτων, στα οποία μάλιστα μπορείτε να προσθέσετε την ηχογράφησή σας.

    Όπως και το TikTok, το app έχει ένα πλούσιο scrolling feed στο οποίο μπορούν να περιηγηθούν οι χρήστες και να επιλέξουν ό,τι τους αρέσει. Υπάρχουν ακόμη επιλογές ώστε να ειδοποιείστε όταν ο αγαπημένος σας χρήστης δημοσιεύει νέα clips.

    Το περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω του Collab μπορεί να δημοσιευτεί και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το TikTok και το Instagram, ωστόσο το περιεχόμενο που εξάγεται θα διατηρεί το υδατογράφημα της εφαρμογής.

    Προς το παρόν, το Collab είναι διαθέσιμο μόνο στην αγορά των ΗΠΑ και στην πλατφόρμα iOS, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι για την παγκόσμια κυκλοφορία του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles