14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Comeback της HTC, με το A100 ένα αρκετά προσιτό και αποδοτικό Android tablet!

    Μπορεί τα πράγματα να μην κύλησαν ιδιαίτερα καλά για την HTC, ιδιαίτερα στην αγορά των smartphones, ωστόσο το σχοινί την άντεξε και είναι ακόμα «ζωντανή». Για αυτό και η εμβληματική εταιρεία από την Ταϊβάν, τώρα εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της… παρουσιάζοντας ένα σούπερ οικονομικό και συγχρόνως αποδοτικό tablet!

    Αν και το A100 πρόκειται για ένα προϊόν που παίζει στην budget friendly κατηγορία, ωστόσο με αυτό η HTC επιθυμεί να καλύψει τους users, οι οποίοι πιστεύουν στη φιλοσοφία ότι ακόμη και το παραμικρό ευρώ μετράει. Το HTC A100 θα στηριχθεί σε έναν Spreadtrum T618 επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, που όμως θα συνοδεύονται από 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με επίσημη λίστα της Google, το εν λόγω Android tablet θα διαθέτει FHD display 10.1 ιντσών, dual camera (12MP + 2MP) και μια γιγαντιαία μπαταρία των 7.000mAh. Παράλληλα, η συγκεκριμένη πρόταση της HTC θα τρέχει Android 11 out of the box και θα κοστίζει 200 δολάρια περίπου. Το A100 βέβαια δεν θα είναι το μόνο προϊόν που θα δούμε από την HTC, καθώς η εταιρεία από την Taiwan ετοιμάζει το δικό της 5G line-up από smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles