13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Conceptum LED Projector RD-826: «Μοναδικές επιδόσεις, σε ασυναγώνιστη τιμή»!

    Μπορεί οι τηλεοράσεις όσο περνάει ο καιρός να μας μαγεύουν με τα smart features και τον κομψό σχεδιασμό τους, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ξεχωριστή εμπειρία θέασης που προσφέρει ένας LED Projector! Άλλωστε, από τη στιγμή που το οπτικό αποτέλεσμα ένας βιντεοπροβολέα μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 200 ίντσες, τότε είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης σε σύγκριση με μια τηλεόραση. Ο LED projector RD-826 της Conceptum είναι ιδανικός για να σας μεταδώσει μια εκπληκτική «big screen» εμπειρία, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να δαπανήσετε μια μικρή περιουσία για να τον αποκτήσετε.

    Ο RD-826 προσφέρει φωτεινότητα στα 4000 Lumens, με το αποτέλεσμα να είναι πεντακάθαρο και να διακρίνεται για τα εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας, ενώ παράλληλα η διάσταση προβολής του μπορεί να ξεκινάει από τις 60 ίντσες και να φτάνει μέχρι τις 200! Υποστηρίζοντας ανάλυση στα 1080p, η υψηλή ευκρίνεια και η ποιότητα στην εικόνα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του RD-826 είναι η διάρκεια ζωής της λάμπας του, η οποία μπορεί να αγγίξει τις 50.000 ώρες.

    Και οι ευχάριστες «high-tech» εκπλήξεις για την πρόταση από την Conceptum δεν σταματούν εδώ! Ο RD-826, υποστηρίζει Wi-Fi και τις τεχνολογίες Miracast και iOS cast mirroring, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλλετε περιεχόμενο από την φορητή συσκευή σας (Android ή iOS) με direct και on-the-fly τρόπο… εύκολα, γρήγορα και κυρίως απλά και χωρίς κόπο! Παράλληλα, το εύχρηστο menu που ξεχωρίζει για το φιλικό user interface, σας δίνει τη δυνατότητα να παραμετροποιήσετε και να ρυθμίσετε τον βιντεοπροβολέα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, ενώ οι πολλές επιλογές συνδεσιμότητας (HDMIx2 / USBx2 / AV και VGA) σίγουρα δεν θα αφήσουν κανένα χρήστη παραπονεμένο.

    Ολοκληρώνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην εκθειάσουμε την εξαιρετικά προσιτή τιμή του (θα τον βρείτε στο market24.gr στα 269,90 ευρώ), καθώς o RD-826 είναι από τους πιο οικονομικούς LED projectors στην κατηγορία του που κυκλοφορούν στην αγορά. Προσφέροντας άνεση, ευελιξία, Wi-Fi δυνατότητες και πραγματικά ασυναγώνιστη τιμή, ο RD-826 είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια «must-have» αγορά!

    Επισκεφτείτε το www.market24.gr και περιηγηθείτε σε χιλιάδες high-tech προϊόντα και tech gadgets, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles