20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι σχεδόν σίγουρο: Το Σεπτέμβρη θα δεις το νέο iPhone 5 και τον Οκτώβρη το iPad mini

    “Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”. λένε, και για το iPad mini ακούγονται τόσο πολλά το τελευταίο διάστημα, ώστε κι εκείνοι που απέκλειαν ενδεχόμενη κυκλοφορία του, έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να αναθεωρούν. Στην τεχνολογία, άλλωστε, όπως και στη ζωή, φαίνεται ότι ισχύει το… “ποτέ μη λες ποτέ”.


    Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η Apple ετοιμάζει τη mini έκδοση της δημοφιλούς της ταμπλέτας, έχοντας, μάλιστα, στις “σκέψεις” των υπευθύνων της την ετοιμασία δύο ξεχωριστών events, σε κοντινές χρονικές περιόδους, μέσα στο φθινόπωρο, για την κυκλοφορία του νέου iPhone 5, αλλά και του iPad mini, αντίστοιχα.

    Το πρώτο, το πολυαναμενόμενο νέο smartphone της εταιρείας του Cupertino, αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 και να κυκλοφορήσει στις 21 του Σεπτέμβρη, αν πιστέψουμε τους “ψιθύρους” και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών… Και αν επιβεβαιωθεί η τελευταία φήμη, ότι η Verizon έχει ανακαλέσει όλες τις άδειες των υπαλλήλων της από τις 21 έως τις 30 του επόμενου μήνα, μάλλον η ημερομηνία φαίνεται να “κλειδώνει”…

    Για το δεύτερο, φαίνεται πως η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει ξεχωριστό special event, το οποίο, σύμφωνα με πηγές, προγραμματίζεται για τον Οκτώβρη. Η Apple πιστεύει πολύ στις δύο συσκευές της και θεωρεί ότι το “buzz” για την κάθε ανακοίνωση πρέπει να είναι ξεχωριστό. Έτσι, σκέπτεται να πραγματοποιήσει το event για την ανακοίνωση του iPad mini, αμέσως μόλις “κοπάσει” ο θόρυβος από το νέο iPhone. Η νέα συσκευή που δε θα ξεπερνάει σε μέγεθος τις 8 ίντσες, αναμένεται να αποτελέσει την πλέον προσιτή της πρόταση στο χώρο των tablets, συναγωνιζόμενη αντίστοιχες προτάσεις άλλων εταιρειών, όπως η Amazon, αλλά και πρόσφατα η Google. Με τη σειρά της, η Amazon φαίνεται ότι ετοιμάζεται να ρίξει στο παιχνίδι 10ιντσο Kindle, οπότε η “μάχη” στο χώρο των tablets αναμένεται σκληρότερη από ποτέ.

    Αναφερόμενοι στην ημερομηνία παρουσίασης του iPad mini, πάντως, λιγότεροι είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Apple ίσως ετοιμάσει ενιαίο event το Σεπτέμβριο για την παρουσίαση του νέου iPhone 5 και του iPad mini, ταυτόχρονα. Όπως ισχυρίζονται άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στην αμερικανική εταιρεία, στην Apple θεωρούν το νέο iPhone κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό, για να συνδυάσουν την ανακοίνωσή του με ένα άλλο προϊόν, πόσο μάλλον κάτι τόσο διαφοροποιημένο όσο ένα νέο μικρότερο iPad. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι με την έναρξη του φθινοπώρου, τα αμερικανικά τεχνολογικά μέσα θα λάβουν ήδη την πρώτη πρόσκληση… Και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει πιο καυτή από ποτέ, γεμάτη νέες συσκευές. Όρεξη να έχετε να διαβάζετε specs...

    Πηγή: All Things D

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles