20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Connexionway.gr: ένα «Ελληνικό» e-shop για την αγορά των gadget σας

    Αναζητώντας τα e-shops στην αγορά της κινητής, των smartphones, των αξεσουάρ και των λοιπών gadgets, τα e-shops εκείνα που μπορούν τοπικά να μας εξυπηρετήσουν, βρίσκουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις, μία εκ των οποίων είναι το Connexionway.gr.

    Το Connexionway.gr είναι ένα e-shop στο οποίο θα μπορέσετε να βρείτε τα τελευταία smartphones που κυκλοφορούν από την πλειονότητα των εταιρειών, σε τιμές που δεν διαφοροποιούνται καθόλου από την υπόλοιπη Ελληνική αγορά. Και ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας πιο «ρετρό» τύπο, θα βρείτε επίσης μία ικανοποιητική ποικιλία από συμβατικά κινητά τηλέφωνα που ακόμα «αντέχουν» στην αγορά.

    Στον τομέα των αξεσουάρ, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε: από θήκες για όλα τα smartphone που κυκλοφορούν έως και πενάκια οθόνης για οποιαδήποτε συσκευή, αν είστε «pen» friends. Tip: τσεκάρετε τις Universal θήκες, αυτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλα τα κινητά. Θα βρείτε ενδιαφέρουσες, στυλιστικά, προτάσεις σε εξαιρετικές τιμές.

    Στο κομμάτι των tablet και των GPS δεν θα βρείτε πολλές, αλλά θα βρείτε καλές επιλογές και ένα πολύ χρήσιμο «πεδίο» αυτού του e-shop είναι η διαθεσιμότητά του σε μπαταρίες όλων των ειδών για τις περισσότερες χρήσης. Είναι το πιο δυνατό του σημείο; Όχι από μόνο του, αλλά από τα πλέον δυνατά.

    Όπως σε κάθε e-shop είναι σημαντικό να ξέρετε τους τρόπους αποστολής και το κόστος τους, για τους οποίους θα βρείτε αναλυτική περιγραφή εδώ, αλλά και τους τρόπους πληρωμής που στο συγκεκριμένο e-shop είναι 3 και περιγράφονται πολύ συγκεκριμένα, εδώ.

    Σημειώστε δε το γεγονός ότι στο Connexionway.gr μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε σε χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες τιμές, συνδυάζοντας την αγορά σας με μία σύνδεση προγράμματος συμβολαίου COSMOTE, της οποίας το Connexionway.gr είναι συνεργάτης.

    Καλά… ψώνια.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles