11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Continuum for Phones. Μετατρέποντας το smartphone σας σε ένα …λιλιπούτειο desktop!

    Στη σκηνή του Moscone Center, κατά τη διάρκεια του keynote του Build 2015 Conference, η Microsoft παρουσίασε το νέο χαρακτηριστικό “Continuum for Phones”, που μπορεί να επιτρέψει σε ένα Windows 10 phone να μετατραπεί σε ένα… λιλιπούτειο desktop computer – ή τέλος πάντων, σε κάτι πολύ κοντά σ’ αυτό.

    continuum for phones

    Το Continuum feature (που πρωτογνωρίσαμε το Σεπτέμβριο αλλά πλέον είναι διαθέσιμο και σε smartphones) προσαρμόζει το UI των Windows 10 και το μετατρέπει από touch σε desktop mode ή το αντίστροφο, με βάση τι είναι συνδεδεμένο σ’ αυτό. Έτσι, όταν συνδέετε στο smartphone σας ένα περιφερειακό (όπως ένα mouse, ένα keyboard, ή μία μεγαλύτερη οθόνη), έχετε αυτόματα την πλήρη desktop εμπειρία στη συσκευή σας (ακόμη και τα keyboard shortcuts που είχατε συνηθίσει από το PC σας μπορούν να λειτουργήσουν και να σας διευκολύνουν στην πλοήγηση).

    Οι εφαρμογές, ακολουθώντας την νέα universal λογική που έχει πλέον στα apps της η Microsoft, μπορούν και προσαρμόζονται στο μέγεθος της οθόνης που τρέχουν με ευκολία.

    continuum-for-phones-2

    Στη σκηνή είδαμε τον Joe Belfiore να επιδεικνύει εφαρμογές όπως το Excel και οι Photos να τρέχουν στο παραδοσιακό desktop περιβάλλον, όταν ένα Windows Phone συνδέθηκε σε μία μεγαλύτερη οθόνη, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο ίδιος σημείωσε ότι η νέα λειτουργία θα υποστηρίζεται από αναβαθμισμένες συσκευές σε Windows 10, η οποία φυσικά διαθέτουν dual screen υποστήριξη.

    Δείτε ένα video από το Continuum for Phones

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles