20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Contres.gr: To κορυφαίο Service στα δυτικά προάστια!

    Στη σημερινή digital εποχή το smartphone / tablet ή το laptop μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, καθώς δεν περνάει λεπτό που να μην τα χρησιμοποιούμε. Η ψυχαγωγία, η εκπαίδευση και η εργασία μας, σχετίζονται άμεσα με τις τεχνολογικές συσκευές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

    Για αυτό και οι κολοσσοί της τεχνολογίας, φροντίζουν στο να επενδύουν μεγάλα ποσά, έτσι ώστε οι συσκευές τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχει τεχνολογική συσκευή που να είναι «άτρωτη», ακόμη και εάν αποτελείται από τα πιο ανθεκτικά υλικά κατασκευής που κυκλοφορούν στην αγορά. Μια δυσλειτουργία ύστερα από κακή χρήση ή ένα… δυσάρεστο «ατύχημα» από απροσεξία, είναι πάντοτε μέσα στο πρόγραμμα! Μπροστά στη θέα ενός «λαβωμένου» smartphone ή ενός laptop που τα Windows αρνούνται πεισματικά να φορτώσουν, δεν χρειάζεται να σας πιάνει στεναχώρια ή πανικός, καθώς το Service του Contres.gr βρίσκεται 24/7 στο πλευρό σας!

    To έμπειρο team των τεχνικών του Contres.gr αποτελείται από ανθρώπους που όχι μόνο αγαπούν τη διαδικασία του Service, αλλά παράλληλα είναι γνώστες όλων των μυστικών που κρύβει το εκάστοτε smartphone, tablet, laptop ή tech gadget (ανεξαρτήτως brand). Ακολουθώντας ένα αυστηρό πλαίσιο ελέγχου και μια ειδική διαδικασία 4 σταδίων, το μόνο σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που θα αφήσετε την χαλασμένη ή ελαττωματική συσκευή σας στο Contres.gr, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγετε με το… χαμόγελο στα χείλη, παραλαμβάνοντας το κινητό ή τον υπολογιστή σας, σαν να ήταν… «brand-new»! Το στοιχείο που τοποθετεί το Contres.gr στην κορυφή του service, έχει να κάνει ότι οι άνθρωποι του χρησιμοποιούν τα πιο εξελιγμένα εργαλεία ελέγχου και επισκευής που υπάρχουν στον τομέα του service των τεχνολογικών προϊόντων, προσφέροντας μάλιστα εγγύηση καλής λειτουργίας για πολλά πολλά χρόνια. Μάλιστα, οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς εάν τύχει και το ανταλλακτικό μας αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα θα αλλαχθεί ξανά από δωρεάν.

    .

    Η ομάδα του Contres.gr διαθέτει το απαιτούμενο “know-how” για να επιδιορθώσει ακόμη και την πιο δύσκολη και απαιτητική βλάβη, καλύπτοντας από σπασίματα οθόνης και επαφή με νερό, μέχρι αλλαγή μπαταρίας ή κεραίας, ακόμη και προβλήματα που σχετίζονται με το software ή με την πλακέτα. Η ταχύτητα στη διάγνωση οποιασδήποτε βλάβης και η χρήση μόνο αυθεντικών και ποιοτικών ανταλλακτικών, αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρει το Contres.gr! Όλα τα παραπάνω βέβαια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς… ever!

    Για αυτό εάν συμβεί το… μοιραίο και το smartphone, το tablet ή o υπολογιστής, σας «αφήσει» στη μέση του δρόμου, το Contres.gr θα αναλάβει να κάνει την επισκευή που χρειάζεστε… παιχνιδάκι! Μπείτε στο service του Contres.gr και μάθετε γιατί προσφέρει τις κορυφαίες υπηρεσίες service στα δυτικά προάστια!

    INFO

    Γεωργίου Παπανδρέου 17, Χαϊδάρι, 12462 Αθήνα
    Τηλ. : 210 53 22 640
    Email : [email protected]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles