16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τo cool retro ραδιόφωνο της Roberts που θα λατρέψεις!

    Εάν αναζητάς ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, τότε το Revival Blutune της Roberts είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδυάζοντας το ρετρό στυλ με την τεχνολογία του σήμερα, το εν λόγω «ραδιόφωνο» παρέχει πολλά περισσότερα από την απλή ψηφιακή εύρεση και λειτουργία ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς επιτρέπει επίσης στον χρήστη του να παίξει μουσικά κομμάτια μέσω της τεχνολογίας Bluetooth! Roberts_3

    Εμφανισιακά το Revival Blutune της Roberts μπορεί να θυμίζει ένα φορητό ραδιοκασετόφωνο των 70’s και των 80’s, ωστόσο σε επίπεδο δυνατοτήτων ξεχωρίζει για την crystal clear ηχητική του απόδοση και τον εύχρηστο χαρακτήρα του. To ρετρό ραδιόφωνο της Roberts μπορεί να συνδεθεί με ένα εύρος συσκευών όπως laptop, tablet και smartphones (φτάνει να υποστηρίζουν Bluetooth), μετατρέποντας έτσι τη συσκευή σε ένα εξελιγμένο και εξαιρετικά ποιοτικό Bluetooth ηχείο. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το high-tech ραδιόφωνο της Roberts παρέχει αυτονομία που φτάνει τις 120 ώρες, μία απαραίτητη θύρα για headphones, όπως επίσης και ένα χερούλι που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η θύρα mini-USB για τη φόρτιση.

    Roberts_2

    Αν και είναι κομματάκι ακριβό (κοστίζει περίπου 240 ευρώ στο amazon.com) πρόκειται για ένα πραγματικά ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους τους φίλους των νέων τεχνολογιών.

    — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr. —

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles