BREAKING

0

Η Nikon ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο ανθεκτικών φωτογραφικών μηχανών: των COOLPIX AW120 και COOLPIX S32

[Δελτίο Τύπου]

Η Nikon Europe ανακοίνωσε στις 07 Φεβρουαρίου την κυκλοφορία δύο νέων ανθεκτικών compact φωτογραφικών μηχανών στη σειρά COOLPIX, που απευθύνονται σε όσους αγαπούν το δραστήριο τρόπο ζωής. Η COOLPIX AW120 16 megapixel με γρήγορο φακό οπτικού zoom 5x, αδιάβροχη σε βάθος έως 18 m, ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος έως 2 m και με αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10 °C, είναι εξοπλισμένη ώστε να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο ακραίες αποστολές. Παράλληλα, η εύχρηστη, διασκεδαστική COOLPIX S32 13 megapixel, έχει σχεδιαστεί για χρήση από ολόκληρη την οικογένεια.

 

Η Nikon COOLPIX AW120 – Ο ανθεκτικός σύντροφος στα ταξίδια σας

 COOLPIX AW120

 

Η COOLPIX AW120 ενσωματώνει την υψηλή τεχνολογία μεγάλης αντοχής και ανθεκτικότητας της Nikon και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να απαθανατίζουν τις περιπέτειές τους σε μεγάλα ύψη ή βάθη. Η COOLPIX AW120 16 megapixel είναι αρκετά ανθεκτική για να σας συντροφεύει με αξιοπιστία στα ταξίδια σας και διαθέτει πολλές λειτουργίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε δραστήριου τρόπου ζωής. Κατασκευασμένη να σας συνοδεύει στις περιπέτειές σας, όταν στο σακίδιό σας ο χώρος είναι περιορισμένος, αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για κάθε παράτολμο εξερευνητή.

Αδιάβροχη σε βάθος έως 18 m, ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος έως 2 m και με αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες έως -10 °C, διευκολύνει τις εξερευνήσεις σας επειδή διαθέτει ενσωματωμένο GPS, GLONASS, παγκόσμιους χάρτες και πυξίδα. Είναι ιδανική για την παρακολούθηση των διαδρομών σας. Το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τη δράση τη στιγμή που συμβαίνει με τη βοήθεια κάποιας έξυπνης συσκευής, ενώ μπορείτε επίσης να τραβάτε και video Full HD. Ο υπερευρυγώνιος φακός 24 mm f/2,8 με οπτικό zoom 5x χαρίζει ιδανική φωτεινότητα ακόμη και στις πιο σκοτεινές χερσαίες ή υποβρύχιες σκηνές.

Όπου και να βρίσκεστε, ο αισθητήρας CMOS 16 MP με οπίσθιο φωτισμό, που διαθέτει η φωτογραφική μηχανή, εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και καθαρές εικόνες με ελάχιστο θόρυβο, ακόμη και κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως σε μια σπηλιά ή σε κάποιο τροπικό δάσος. Παράλληλα, η μεγάλη οθόνη OLED 7,5 cm/3,0 in. 921k-dot παρέχει ανώτερη φωτεινότητα και ορατότητα για καθαρή απεικόνιση ακόμη και μέσα στο νερό ή κάτω από το άμεσο ηλιακό φως. Και όταν θέλετε να αποτυπώσετε τις περιπέτειές σας σε video, η AW120 πραγματοποιεί βιντεοσκόπηση στα 1.080/60i με οπτικό zoom και αυτόματη εστίαση. Μπορείτε ακόμη να βιντεοσκοπήσετε σε αργή ή γρήγορη κίνηση, με ταχύτητες από 15 έως 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) έτσι ώστε να ζείτε και να ξαναζείτε κάθε δευτερόλεπτο της μεγάλης περιπέτειάς σας.

Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Η ανθεκτική COOLPIX AW120 οδηγεί τη φωτογραφία κυριολεκτικά σε νέα ύψη καθώς λειτουργίες όπως η Εμφάνιση παγκόσμιου χάρτη, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε παγκόσμιους χάρτες και μπορείτε να μεγεθύνετε την προβολή απλά κουνώντας τη φωτογραφική μηχανή. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε τη διαδρομή σας και να καταγράψετε έως 30 περιοχές λήψεων. Ο φωτεινός φακός οπτικού zoom 5x μπορεί να επεκταθεί έως 10x με το Dynamic Fine Zoom χωρίς καμία απώλεια ανάλυσης, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζετε μοναδική λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα μπορείτε να εμφανίσετε στην οθόνη ή να συμπεριλάβετε στις φωτογραφίες σας τη θέση GPS και τις ενδείξεις της πυξίδας, τις τιμές ατμοσφαιρικής πίεσης, βάθους και υψόμετρου. Η γρήγορη προβολή επιβεβαιώνει άμεσα τα βασικά δεδομένα, που σας προετοιμάζουν να αντιμετωπίσετε κάθε περιβάλλον».

 

 

Nikon COOLPIX S32 – Σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια

 Nikon COOLPIX S32

 

Εύκολος χειρισμός, ευχάριστη λειτουργία και πολύ μεγάλη αντοχή είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την COOLPIX S32 13 megapixel κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Το εύκολο κράτημα και ο άνετος χειρισμός χρωστούν πολλά στην έξυπνη σχεδίαση, που είναι κατάλληλη για μικροσκοπικά χεράκια αλλά και για τα χέρια ενός ενήλικα. Η ανθεκτική, αδιάβροχη, αντικραδασμική, προστατευμένη από τη σκόνη κατασκευή της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει να ενσωματωθεί τέλεια στον έντονο τρόπο ζωής μιας οικογένειας.

Εξερευνήστε τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά αυτής της φωτογραφικής μηχανής με τα φωτεινά, χρωματιστά και εύχρηστα μενού της, τα οποία συμπληρώνει η ομαλά στρογγυλεμένη εργονομική σχεδίαση καθιστώντας την την ιδανική φωτογραφική μηχανή για τον καθένα, ακόμη και τα παιδιά ή τους παππούδες. Τα αποκλειστικά κουμπιά ενός αγγίγματος καθιστούν τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση απλή διαδικασία, και η απόλαυση της προσωπικής έκφρασης μέσω των φωτογραφιών προσφέρεται σε κάθε χρήστη χάρη στα διασκεδαστικά φίλτρα.

Η απλή λειτουργία συμβαδίζει με τα τέλεια αποτελέσματα. Με την COOLPIX S32 είναι σίγουρο ότι πάντα θα έχετε καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες. Σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση της ζωής, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή διαθέτει προστασία κατά της σκόνης, κατά των κραδασμών σε πτώσεις από ύψος έως 1,5 m και αδιάβροχη προστασία σε βάθος έως 10 m, για να την παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Με την COOLPIX S32, η αποτύπωση των οικογενειακών στιγμών που θέλετε να φυλάξετε για μια ζωή είναι ευκολότερη από ποτέ. Ένα αποκλειστικό κουμπί για κάθε λειτουργία καθιστά εύκολη την αποτύπωση των σημαντικών στιγμών σε φωτογραφίες ή video. Τα διασκεδαστικά αποκλειστικά φίλτρα σε συνδυασμό με το φακό με οπτικό zoom 3x και την καθαρή οθόνη LCD 6,7 cm/2,7 in. 230k-dot διευκολύνουν απόλυτα τη διαδικασία λήψης και ελέγχου των φωτογραφιών εξασφαλίζοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ευχάριστες οικογενειακές δραστηριότητες».

*Η λειτουργία Dynamic Fine Zoom μπορεί να επιτύχει 2x μεγαλύτερο zoom σε σχέση με το μέγιστο εύρος οπτικού zoom τηλεφακού, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ανάλυση της εικόνας

0 Comment