BREAKING

Φωτογραφίστε, συνδεθείτε και κοινοποιήστε με την COOLPIX S810c

COOLPIX S810cΗ Nikon ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της COOLPIX S810c με λειτουργικό σύστημα Android (έκδοση 4.2.2 Jelly Bean). Πρόκειται για τη νέα compact φωτογραφική μηχανή που σχεδιάστηκε με γνώμονα την επέκταση του κοινωνικού σας δικτύου. Με ανώτερη ποιότητα εικόνας και βελτιωμένη λειτουργικότητα, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες φωτογράφισης και συνδέεται στο Internet για να έχετε πρόσβαση στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ανήκετε αλλά και σε εφαρμογές παιχνιδιών από το Google Play.

Μια σημαντική βελτίωση συγκριτικά με την προκάτοχό της είναι ο εντυπωσιακός φακός NIKKOR με οπτικό zoom 12x το οποίο διπλασιάζεται σε Dynamic Fine Zoom 24x2, φέρνοντας την πραγματική δράση πιο κοντά σας και αποτυπώνοντας περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ευαίσθητος αισθητήρας εικόνας CMOS 16 megapixel με οπίσθιο φωτισμό αποτυπώνει εκπληκτικές εικόνες και video Full HD, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως για παράδειγμα σε εσωτερικό χώρο, ενώ μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi μπορείτε να κοινοποιείτε αμέσως τα επιτεύγματά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με οθόνη αφής LCD 9,4 cm (3,7 in.), μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, ο χειρισμός της φωτογραφικής μηχανής γίνεται ευκολότερος από ποτέ. Χρησιμοποιώντας την ευαίσθητη οθόνη υψηλής ανάλυσης 1.229 k-dot μπορείτε να περιηγείστε εύκολα και απλά στις φωτογραφίες σας και στις τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να διασκεδάζετε παίζοντας παιχνίδια στη φωτογραφική σας μηχανή. Μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε τη χρήση της φωτογραφικής σας μηχανής για περισσότερο. Χάρη στην παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, συνεχίζετε να τραβάτε φωτογραφίες για πολύ περισσότερο ενώ μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία μέσω της θύρας micro USB.

Συνδεδεμένες κοινότητες

Μέσω του λειτουργικού συστήματος Android, η φωτογραφική μηχανή COOLPIX S810c σάς παρέχει άμεση πρόσβαση στο Google+ και σας επιτρέπει να συνδέεστε με φίλους και συγγενείς, αλλά και σε ηλεκτρονικές κοινότητες, απευθείας από την ίδια τη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να κοινοποιείτε τις φωτογραφίες σας σε τρίτους και, εάν δεν σας αρκεί ο δωρεάν χώρος αποθήκευσης 20 GB που παρέχεται μέσω του προεγκατεστημένου Nikon Image Space, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία νέφους Google Drive και να έχετε απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης ή έως 15 GB δωρεάν χώρο αποθήκευσης για αρχεία μεγαλύτερου μεγέθους.

Αναζητάτε περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες για τις φωτογραφίες σας; Η υπηρεσία επεξεργασίας Google+ Photos επιτρέπει την επεξεργασία των φωτογραφιών σας και τη βελτίωσή τους με χρήση φίλτρων.

Διασκέδαση και λειτουργικότητα

Αφήστε τα δύσκολα στην COOLPIX S810c, η οποία θα χρησιμοποιήσει το συνδυασμένο VR (απόσβεση κραδασμών) για να σας προσφέρει εικόνες μεγαλύτερης ακρίβειας μειώνοντας τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Η δυνατότητα αυτόματης εστίασης εύρεσης στόχου εντοπίζει αυτόματα και εστιάζει στο θέμα, ακόμα κι αν αυτό κινείται με μεγάλη ταχύτητα, και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα απόσβεσης θαμπώματος, εξασφαλίζει ευκρινέστερες λήψεις και χαρίζει φωτογραφίες που αξίζει να τις κοινοποιήσετε.

Για ακόμα μεγαλύτερη φωτογραφική διασκέδαση, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε λήψη εφαρμογών επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως το Snapseed, και να απολαμβάνετε κορυφαίες φωτογραφίες κάθε φορά, ή να εφαρμόσετε κάποιο από τα 11 διαφορετικά ενσωματωμένα ειδικά εφέ κατά τη λήψη για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική έκφραση. Μόλις πετύχετε το αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια ή λεζάντες και, έπειτα, να το μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξίσου ιδανική όχι μόνο για τους λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και για όσους έχουν πάθος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τους φίλους των παιχνιδιών, και με γνώμονα αυτό, η έξοδος των ακουστικών στη φωτογραφική μηχανή έχει τοποθετηθεί σε πρακτικό σημείο για να μπορείτε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι καλύτερη ποιότητα ήχου για κάθε παιχνίδι, εφαρμογή ή μουσικό κομμάτι που έχετε κατεβάσει.

Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Η COOLPIX S810c είναι η τεχνολογική προέκταση της κοινωνικής σας ζωής στα μέσα δικτύωσης. Με μεγαλύτερο οπτικό zoom και μεγαλύτερη οθόνη αφής συγκριτικά με την προκάτοχό της, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι πιο εύχρηστη και σας χαρίζει εκπληκτικές εικόνες και video που μπορείτε να ανεβάζετε στα προφίλ σας στο Facebook, το Twitter και το Google+. Έχει κατασκευαστεί με γνώμονα το λειτουργικό σύστημα Android, έκδοση 4.2.2 Jelly Bean το οποίο, εκτός από μεγαλύτερη ταχύτητα και ομαλότερη λειτουργία συγκριτικά με τις προκατόχους της, προσφέρει και πολλές περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε φακέλους για να οργανώσετε τις εφαρμογές σας ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής για να προσθέσετε σχόλια στις φωτογραφίες σας. Πολύ σύντομα θα γίνει το δικό σας προσωπικό κέντρο ψυχαγωγίας, με εξίσου εύκολη πρόσβαση όπως και μια έξυπνη συσκευή, αλλά και με κορυφαία ποιότητα εικόνας για να μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε ψυχαγωγία και λειτουργικότητα χωρίς να χρειάζεται να διαλέξετε ένα από τα δύο».

Άλλες βασικές δυνατότητες

Video Full HD – καταγράψτε όλη τη δράση σε 1080p και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) με οπτικό zoom και στερεοφωνικό ήχο. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε λήψη σε αργή κίνηση στα 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Επεξεργαστής EXPEED C2 – τραβάει γρήγορα καθαρές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού με εγγυημένη λειτουργία υψηλής ταχύτητας.

Εύκολη πανοραμική λήψη 360°/180° – δώστε κατακόρυφη κλίση ή εκτελέστε οριζόντια πανοραμική λήψη και αποτυπώστε όμορφα τοπία και εικόνες αντάξιες μιας πανοραμικής λήψης.

Συνεχής λήψη – αποτυπώστε επακριβώς την έκφραση ενός προσώπου και τη γρήγορα κινούμενη δράση χάρη στη λειτουργία συνεχών λήψεων με ταχύτητα 8,1 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Ενσωματωμένο Wi-Fi μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Connect to COOLPIX S810c στην έξυπνη συσκευή σας για εύκολη μεταφορά εικόνων σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi.

Εσωτερική μνήμη 4 GB 4 GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα επέκτασης με προαιρετική χρήση καρτών SD ώστε να κρατάτε ζωντανή για πάντα την κάθε πολύτιμη στιγμή σας.

Timeline view δείτε όλες τις φωτογραφίες σας στις οποίες έχουν επισυναφθεί σχόλια με χρονολογική σειρά στην οθόνη σας, ακριβώς όπως σε ένα blog ή σε μια τοποθεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή κατά τη διάρκεια της φόρτισης – χάρη στη θύρα micro USB, μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι να τραβάτε φωτογραφίες, να τις κοινοποιείτε ή να τις επεξεργάζεστε ενώ η φωτογραφική μηχανή φορτίζει.

Η COOLPIX S810c θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα. 

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment