13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cortana vs. Siri… Νέο Spot της Microsoft προβάλλει την ανικανότητα της Siri!

    H μάχη ανάμεσα στις virtual assistants Cortana και Siri μαίνεται με αμείωτη ένταση, με τη Microsoft να διατυμπανίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ότι η digital assistant της είναι κατά πολύ πιο έξυπνη από την εικονική βοηθό της Apple. O συγκεκριμένος ισχυρισμός παρουσιάζεται και σε ένα ακόμη επιθετικό (αλλά αρκετά χιουμοριστικό) διαφημιστικό spot, το οποίο παρουσιάζει την Siri ως εντελώς… χαζή!

    cortana_

    Συγκεκριμένα, στο εν λόγω διαφημιστικό παρατηρούμε τις δύο ανταγωνίστριες να στέκονται δίπλα – δίπλα (οι συσκευές που συμμετέχουν είναι ένα iPhone 6 Plus και ένα Lumia 830) και να κουβεντιάζουν σαν δύο… καλές φιλενάδες. H Cortana παρατηρεί ότι η Siri φιλοξενείται σε ένα νέο τηλέφωνο και εκείνη απλώς την ενημερώνει ότι… μεγάλωσε! Στα επόμενα δευτερόλεπτα του spot ουσιαστικά η Cortana προκαλεί την Siri να της απαντήσει σε μία σειρά από διαδοχικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα σημαντικά tasks που μπορεί να φέρει εις πέρας, ωστόσο η απάντηση που λαμβάνει η εικονική βοηθός της Microsoft είναι η ίδια… ότι απλώς το μόνο που κατάφερε είναι να «μεγαλώσει», κάθως μάλιστα πλέον «φιλοξενείται» σε μία μεγαλύτερη συσκευή, όπως το iPhone 6 Plus! Με το εν λόγω διαφημιστικό spot ουσιαστικά η Microsoft επιχειρεί να πείσει το καταναλωτικό κοινό για τις δυνατότητες εξέλιξης που έχει η δική της εικονική βοηθός, πικάροντας έντονα τη μεγάλη της αντίπαλο. Το διαφημιστικό αν και είναι κομματάκι υπερβολικό, ωστόσο αν μη τι άλλο βγάζει μπόλικη πλάκα

    http://youtu.be/aUJfVZzxu3M

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles