16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Cosmos Business Systems: Προσωρινός ανάδοχος του έργου αυτοματοποίησης των σημείων συναλλαγής των Κυπριακών Ταχυδρομείων

    Προσωρινός ανάδοχος του έργου «Εισαγωγή Συστήματος Αυτοματοποίησης Σημείων Συναλλαγής», για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, αναδείχθηκε η Cosmos Business Systems, από το Συμβούλιο Προσφορών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας, και Ψηφιακής Πολιτικής. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα €2,254.383 εκ. εξαιρουμένου του ΦΠΑ.

    Πιο συγκεκριμένα, η Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την θυγατρική της στην Κύπρο CBS IT SYSTEMS Cyprus LTD αναλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό του έργου, που περιλαμβάνει hardware & software, καθώς και την λειτουργική υποστήριξη του συστήματος.

    Πρόκειται για το δεύτερο έργο «Συστήματος Αυτοματοποίησης Σημείων Συναλλαγής» των Κυπριακών Ταχυδρομείων που αναλαμβάνει η Cosmos Business Systems. Το πρώτο έργο ολοκληρώθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο (τον Νοέμβριο του 2019) και περιλάμβανε την παράδοση 10 συστημάτων αυτόματων θυρίδων ταχυδρομικών αντικειμένων.

    Με το νέο αυτό έργο αυτό, το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την δυνατότητα απορρόφησης και διαχείρισης επιπρόσθετου αριθμού αντικειμένων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles