18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cosmos Business Systems: Σύμβαση Έργου προϋπολογισμού €1,185 εκ. με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

    Σύμβαση έργου προϋπολογισμού 1,185 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ που αφορά την κατασκευή Αυτόματου Συστήματος Διαχείρισης Ταχυδρομικών Αντικειμένων, υπογράφηκε πρόσφατα από την Cosmos Business Systems και τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

    Αναλυτικότερα, η Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την θυγατρική της στην Κύπρο – CBS IT SYSTEMS Cyprus LTD – ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο που αποσκοπεί στη μείωση του κόστους διαχείρισης συστημένων και μικροδεμάτων, την επιτάχυνση της διαδικασίας διαχείρισης και βελτίωσης του επιπέδου εξυπηρέτησης του κοινού και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής φύλαξης και ανάκλησης του δελτίου παράδοσης (proof of delivery).

    Το σύστημα θα αποτελείται από μονάδες ηλεκτρονικής καταγραφής αντικειμένων, μηχανές διαλογής, μηχανισμούς δημιουργίας και έκδοσης ειδοποιητηρίων και υψηλών προδιαγραφών μηχανογραφικό εξοπλισμό υποδομών (high availability servers). Το σύστημα θα εγκατασταθεί στο χώρο του ΚΕ.Δ.Α στα Λατσιά ενώ ένα άλλο μέρος του συστήματος θα εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Μεταξύ των συστημάτων θα υπάρχει διασύνδεση δικτύου (VPN).

    Ο εξοπλισμός θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας OCR για την αυτόματη καταγραφή των στοιχείων του παραλήπτη και την έκδοση ειδοποιητηρίου, θα αυτοματοποιεί τη διαλογή αντικειμένων (χωρίς να υπάρχει ανάγκη για διαδικασία επαναδιαλογής στα Επαρχιακά Γραφεία), και θα επιταχύνει την παραλαβή τους στα γραφεία παράδοσης.

    Janne Eteläaho – CEO Mailroom Solutions, Σπύρος Κουρής – CBS IT Country Manager, Ανδρέας Γρηγορίου – Διευθυντής Κυπριακών Ταχυδρομειων, Jouni Kyllönen – Senior Vice President Mailroom Solutions, Παύλος Παυλίδης – Πρώτoς Ταχυδρομικός Επιθεωρητής

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles