12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Cosmote: Aλλαγές στα φοιτητικά προγράμματα What’s Up Student

    H Cosmote σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι από 18/2/2019:

    COSMOTE logo GR

    Α. Τροποποιούνται οι όροι του προγράμματος WHAT’S Up Student ΚαρτοΣυμβόλαιο και των προγραμμάτων What’s Up Student Mobile Internet (4, 5, 6, 10 & 20GB). Για τους υφιστάμενους συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, η τροποποίηση των όρων ισχύει από 18/4/2019. Οι συνδρομητές του προγράμματος What’s Up Student ΚαρτοΣυμβόλαιο, μετά τη συμπλήρωση των βασικών χρόνων φοίτησης και αφού δεν κάνουν κάποια ενέργεια σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, θα μεταφέρονται αυτόματα στο οικονομικό πρόγραμμα COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Next. Αντίστοιχα, οι συνδρομητές των προγραμμάτων What’s Up Student Mobile Internet, μετά τη συμπλήρωση των βασικών χρόνων φοίτησης και αφού δεν κάνουν κάποια ενέργεια σύμφωνα με τους όρους των προγραμμάτων, θα μεταφέρονται σε αντίστοιχο πρόγραμμα COSMOTE Mobile Internet. Οι νέοι όροι των προγραμμάτων αναφέρονται αναλυτικά στον ιστότοπο https://www.cosmote.gr/cs/…s_kinitis.html.

    Β. Διατίθεται εμπορικά, για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE, το νέο οικονομικό πρόγραμμα COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Next :

    Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι χρεώσεις του νέου προγράμματος συνοψίζονται στον Πίνακα 1.

    Pinakas1

    • Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%.
    • Ο μηνιαίος λογαριασμός, ανά σύνδεση, επιβαρύνεται με Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας (προ ΦΠΑ), το οποίο ανέρχεται σε 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού.
    • Η χρέωση για τις κλήσεις ομιλίας ή/και video-κλήσεις προς COSMOTE γίνεται ανά λεπτό, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3 λεπτά.
    • Η χρέωση για τις κλήσεις ομιλίας ή/και video-κλήσεις προς τα λοιπά εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας γίνεται ανά λεπτό, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τo ένα λεπτό.
    • Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
    • Η δωρεάν ενσωματωμένη χρήση που δεν καταναλώνεται κάθε τιμολογιακό μήνα, δεν μεταφέρεται στους επόμενους μήνες.
    • Το μηνιαίο χρηματικό ποσό ανανέωσης υπολοίπου που δεν καταναλώνεται κάθε μήνα, μεταφέρεται στους επόμενους μήνες.
    • Στο πρόγραμμα είναι δυνατή η χρήση, κατά την περιαγωγή των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας (εξαιρούνται τα λεπτά ομιλίας προς COSMOTE) και ΜΒ σε Ε.Ε., Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία. Οι κλήσεις προς COSMOTE θεωρούνται κλήσεις προς εθνικά δίκτυα και καταναλώνουν από τα 300’. Τα λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων δεν περιλαμβάνουν κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς.
    • Οι λοιπές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες του προγράμματος COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Next είναι ίδιες με αυτές του υφιστάμενου οικονομικού προγράμματος «COSMOTE Μobile ΚαρτοΣυμβόλαιο».

    Επίσης ανακοινώνεται ότι από 1/4/2019:

    Καταργείται το πακέτο που απευθύνεται αποκλειστικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP της COSMOTE που είναι εγγεγραμμένοι στη φοιτητική προσφορά του WHAT’S UP, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί για δύο χρόνια μετά τη λήξη αυτής, το οποίο παρέχει 500 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 400ΜΒ Internet με 7€ για 30 ημέρες.

    Τροποποιείται το πακέτο που απευθύνεται αποκλειστικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP της COSMOTE που είναι εγγεγραμμένοι στη φοιτητική προσφορά του WHAT’S UP, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί για δύο χρόνια μετά τη λήξη αυτής, από 600’ ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 100 γραπτά μηνύματα προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 1GB για πλοήγηση στο Internet με 8,5€ για 30 ημέρες, σε 600’ ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 100 γραπτά μηνύματα προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 1200ΜB για πλοήγηση στο Internet με 8,5€ για 30 ημέρες. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν αμετάβλητα.

    Για τους συνδρομητές των προγραμμάτων των σειρών COSMOTE Mobile, COSMOTE Mobile Family, COSMOTE Mobile παλαιά, COSMOTE Mobile 1500 παλαιά, COSMOTE Mobile Plus, COSMOTE Mobile Προς Όλους, COSMOTE 20 έως Platinum, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15 έως 85, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ 20 έως 150, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛ 15 έως 195, Cosmote Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο 23, 28, προς όλους 23, 21.5, 26.5, 32.5, προς όλους 27.5, What΄s Up Student ΚαρτοΣυμβόλαιο, ΚαρτοΣυμβόλαιο 15, 20, 25, 30, 35, Προς όλους 30, Προς όλους 30Π, ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE με δωρεάν χρόνο ομιλίας 15, 20, 25, 30, 35, και COSMOTE Mobile Basic, η χρέωση για κλήσεις ομιλίας και video-κλήσεις εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας) μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης αυξάνεται από 0,01100€/δευτ. σε 0,01233€/δευτ., και για τους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Mobile 1500 και COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο, η χρέωση για τις ανωτέρω κλήσεις μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης αυξάνεται από 0,66€/λεπτό σε 0,74€/λεπτό.

    Στις ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.

    Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των παραπάνω προγραμμάτων συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου παραμένουν ως έχουν.

    Οι συνδρομητές όλων των ανωτέρω προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως εντός 2 μηνών από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών (εξαιρουμένων τυχόν υπολοίπων επιδότησης συσκευής ή επιδότησης τερματικού εξοπλισμού).

    Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE). Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles