13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE & Samsung Galaxy S6 edge+. Μία 4G+ συμμαχία που απογειώνει την mobile εμπειρία σας!

    Το Samsung Galaxy S6 edge+ με κυρτές πλευρές στην οθόνη του εντυπωσιάζει τόσο στην εμφάνιση όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά, σε τέτοιο βαθμό που καθιστά αρκετά δύσκολη κάθε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Κύριο χαρακτηριστικό της συσκευής φυσικά αποτελεί η πιο αξιόλογη οθόνη που έχουμε δει ποτέ, με κυρτές πλευρές αριστερά-δεξιά και τόσο «ζωντανή» στην απεικόνισή της, που κάθε wallpaper ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας.

    S6 Edge+ (2)

    Η ανάλυσή της βέβαια συντελεί τα μέγιστα σε αυτή την εμπειρία, αφού τα 1440×2560 pixels και οι 5.7 ίντσες της δημιουργούν την κατάλληλη επιφάνεια, πάνω στην οποία τα δάχτυλά μας θα… αναλάβουν δράση. Το Galaxy S6 edge+ είναι εντυπωσιακό στην εμφάνιση με πολύ λεπτό προφίλ περιμετρικά, ενώ οι έμπειροι πλέον Κορεάτες σχεδιαστές του, το εφοδίασαν με τον γνωστό αισθητήρα αποτυπωμάτων του Galaxy S6 για να αυξήσουν κατακόρυφα την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας.

    S6 Edge+ (1)

    Το Samsung Galaxy S6 edge+ αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα Android κινητά της αγοράς. Βασίζεται στην έκδοση 5.1.1 (Lollipop), ενώ στα ενδότερα «κρύβει» τον οκταπύρηνο Exynos 7420 επεξεργαστή της Samsung, με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2,1GHz και άλλους 4 να «τρέχουν» πιο χαμηλά (1,5GHz), για εξοικονόμηση ενέργειας. Η συγκεκριμένη ταχύτητα είναι εμφανής σε κάθε «γωνιά» των μενού του Android OS, ειδικά κατά την πλοήγηση στο TouchWiz UI της συσκευής που κάνει τη διαφορά για μία ακόμα φορά. Το ίδιο εντυπωσιακή όμως είναι η συνολική απόκριση της συσκευής αλλά και η γενικότερη «υπάκουη» φύση της, χαρακτηριστικά που οφείλονται τόσο στον επεξεργαστή της Samsung, όσο και στα 4GΒ μνήμης RAM που διαθέτει.

    S6 Edge+ (5)

    Το κορυφαίο smartphone της κορεατικής εταιρίας διαθέτει LTE/HSPA+ υποστήριξη και σε συνδυασμό με το ταχύτατο δίκτυο 4G+ της COSMOTE μπορεί να πιάσει ακόμη και τα 375Mbps! Επιπλέον, το S6 edge+ διαθέτει WLAN πομποδέκτη (IEEE802.11 a/b/g/n/ac), ενώ παράλληλα επιτρέπει τη σύνδεση με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth v4.1 τεχνολογίας (EDR, A2DP). Τέλος, στην Ελλάδα διατίθεται σε μαύρο και χρυσό.

     Τα 5 features που κάνουν το S6 edge+ να ξεχωρίζει!

    Κάμερα

    Αγγίζοντας τα τεχνολογικά «όρια» του Android OS αυτή τη στιγμή, το Galaxy S6 edge+ διαθέτει μία CMOS κάμερα στα 16MP, εφοδιασμένη με λειτουργία dual-shot για ταυτόχρονη χρήση της μαζί με την «βοηθητική» εμπρόσθια κάμερα. Επιπλέον, ενσωματώνει και άλλες λειτουργίες όπως ταυτόχρονη εγγραφή full HD video και λήψη φωτογραφιών, geo-tagging, touch focus, αναγνώριση χαμόγελου- προσώπου, σταθεροποιητή εικόνας, HDR συμβατότητα και εγγραφή 4K video στα 30fps με LED flash.

    Επιδόσεις

    Το Samsung Galaxy S6 edge+ τρέχει με «χίλια», καθώς το οκταπύρηνο Exynos 7420 σας προκαλεί να το βασανίσετε και να το «ταλαιπωρήσετε» με βαριές εφαρμογές και multitasking. Πιστέψτε μας, το S6 edge+ σε καμία περίπτωση δε θα σας απογοητεύσει!

    Κατασκευή

    Το Samsung Galaxy S6 edge+ είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικά σχεδιασμένο κράμα μετάλλων περιμετρικά, πολύ υψηλής αντοχής, για να μη σπάει και ραγίζει όταν το μεταφέρετε στην τσέπη σας, χαρίζοντάς του παράλληλα Gorilla Glass 4 επικάλυψη στον σκελετό για μέγιστη προστασία.

    Smart Features

    Εντυπωσιακά είναι τα έξυπνα features της συσκευής για την πιο άνετη καθημερινή της χρήση, όπως τα S Voice (αντίστοιχο του Siri), S translate για μετάφραση, οπτική ανάγνωση με την κάμερα σε άγνωστες λέξεις, Story Album για δημιουργία ψηφιακών αναμνήσεων, S Health για όσους ασκούνται καθημερινά και τα «πολλαπλά παράθυρα» που πρωτογνωρίσαμε στα Galaxy Note μοντέλα.

    Οθόνη

    Με ολοζώντανη απεικόνιση χρωμάτων, πολύ καλή φωτεινότητα και κρυστάλλινη ευκρίνεια, η Super AMOLED οθόνη του S6 edge+, «δίνει ρέστα», προσφέροντας στον user μία μοναδική οπτική εμπειρία που δύσκολά την φτάνει ο ανταγωνισμός.

    Samsung Galaxy S6 Edge+ (1)

     

    Ασύλληπτες ταχύτητες που “πιάνουν” τα 375Mbps!

    H COSMOTE, πρώτη στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη, κάνει διαθέσιμες 4G+ ταχύτητες έως και 375Mbps στους καταναλωτές, σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της υπηρεσίας σε όλη τη χώρα.

    COSMOTE NEW LOGO

    H COSMOTE κατάφερε να διαθέσει εμπορικά τις νέες ταχύτητες αξιοποιώντας τις αυξημένες δυνατότητες του δικτύου της, μετά την πρόσφατη απόκτηση νέου φάσματος στα 800MHz και 2,6GHz και μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced3xCarrier Aggregation (3CA). Οι δοκιμές σε εργαστηριακό επίπεδο ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο, ενώ στη συνέχεια αξιολογήθηκε η επίδοση του νέου δικτύου σε πραγματικές συνθήκες και η διαλειτουργικότητά του με τα υφιστάμενα δίκτυα κινητών επικοινωνιών. Μάλιστα σύμφωνα με το τελευταίο (09/11/2015) επίσημο Report του Global Mobile Supplier Association (http://www.gsacom.com/downloads/pdf/LTE_CA_deployments_peak_speeds_091115.php4), το Δίκτυο της COSMOTE, είναι ανάμεσα στα 2 δίκτυα στον κόσμο και το μοναδικό δίκτυο στην Ευρώπη, που έχει διαθέσει εμπορικά ταχύτητες έως και 375 Mbps.

    COSMOTE 4G+ NEW CMYK_LOW (Large)

    Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη και πως η ύπαρξη του 4G+ μπορεί να μεταμορφώσει την mobile καθημερινότητα μας; Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες data αναβαθμίζουν εντυπωσιακά την εμπειρία που απολαμβάνουν όλοι οι users. To ultra-fast δίκτυο 4G+ εξασφαλίζει ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο έως 375Mbps, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές και πιο άμεσες. Παράλληλα, η λήψη μεγάλων αρχείων ολοκληρώνεται ασύλληπτα γρήγορα, ενώ η έννοια του «lag» απουσιάζει από το λεξιλόγιο του χρήστη. Με τις 4G+ δυνατότητες οι τρεις πυλώνες της mobile εμπειρίας κάθε user (επικοινωνία, ψυχαγωγία και εργασία) περνούν σε μία νέα διάσταση!

    Samsung Galaxy S6 Edge+ (3)

    Ωστόσο, για να μπορέσουν όμως οι users να απολαύσουν τις παραπάνω ταχύτητες χρειάζονται και μία συσκευή τελευταίας τεχνολογίας που να υποστηρίζει το νέο και εξελιγμένο δίκτυο 4G+. Μόνο στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το Samsung Galaxy S6 edge+ με ταχύτητες έως και 375Mbps αποκλειστικά μέσω του δικτύου COSMOTE. Μία δοκιμή στο πλησιέστερο κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σίγουρα θα σας πείσει για τις μοναδικές δυνατότητες του Galaxy S6 edge+, το οποίο συνεργάζεται άψογα με το δίκτυο 4G+ της COSMOTE και με αυτό τον τρόπο σας ανοίγει διάπλατα την πόρτα σε μία νέα mobile εποχή. Το πρώτο 4G+ smartphone στην Ελλάδα που υποστηρίζει τις νέες απίστευτες ταχύτητες είναι το αποτέλεσμα μίας πολύ δυνατής συμμαχίας που είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους λάτρεις της high-end κατηγορίας.

    Samsung Galaxy S6 Edge+ (2)

    Το Samsung Galaxy S6 edge+ διατίθεται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE και πρόκειται για μία πρόταση που φέρνει το «μέλλον» της κινητής τηλεφωνίας στο… σήμερα

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles